GTX 1650 Tİ RDR2 Oynatır Mı???

GTX 1650 Tİ, 9. Nesil i7 İşlemci RDR 2 Oynatır Mı??? Oynatırsa Hangi Ayarlarda Oynatır???
Texture Ultra veya High da. Diğer ayarlar medium-Low da 60 fps rahat alırsın. Sadece Texture'u Ultra yapman grafiğin iyi görünmesinde en büyük etkendir.

Hikayeli oyunlarda grafik FPS'den önce gelir. RDR2'yi 720P low ayarlarda 150 FPS oynamak saçmaladıktan başka bir şey olmaz.
720P ye alsın demedim zaten ama ultra da 30 FPS oynamak yerine medium da 60 FPS oynarım daha iyi.

Peki Ben Yeni Bir Sistem de Toplamayı Düşünüyorum. O Zaman RTX 3090 Tİ ile RTX ve DLSS Açarsam Ortalama Kaç FPS Alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

???

Peki Ben Yeni Bir Sistem de Toplamayı Düşünüyorum. O Zaman RTX 3090 Tİ ile RTX ve DLSS Açarsam Ortalama Kaç FPS Alırım

???
Ayrıca bir anda 1650Ti laptoptan 3090 sisteme nasıl geçtiniz anlamadım? Troll gibisiniz gibime geldi.

Random Settings Yapman Lazım Gölgeleri Kıs Kenar Yumuşatma Ve Efektleri Orta-Yüksek Yapıp Diğerlerini Düşük Yaparsan +60 Alırsın Diye Düşünüyorum
Bence Şöyle Yap
Kenar Yumuşatma Orta
Efektler Orta
Gölgeler Orta
Ve Particule'leri Açıp
Su Kalitesini Aç
Diğer Hepsini Düşür Ama Hepsini
Sonra İyi Fps Alırsın
Bence

Random Settings Yapman Lazım Gölgeleri Kıs Kenar Yumuşatma Ve Efektleri Orta-Yüksek Yapıp Diğerlerini Düşük Yaparsan +60 Alırsın Diye Düşünüyorum
Bence Şöyle Yap
Kenar Yumuşatma Orta
Efektler Orta
Gölgeler Orta
Ve Particule'leri Açıp
Su Kalitesini Aç
Sonra İyi Fps Alırsın
Bence
Zaten Particule Açarsan Bir Çok Detay Eklenecektir

Ayrıca bir anda 1650Ti laptoptan 3090 sisteme nasıl geçtiniz anlamadım? Troll gibisiniz gibime geldi.
Bu Laptop'u Çok Eskiden Beri Kullanıyorum, Aynı Zamanda Bir Yazılımcı ve Oyun Geliştiricisiyim. Artık Oyunlarımı Çok Daha İyi Performanslı Yapıp, TX Desteğini 1. Elden Deneyim Etmek İstiyorum. Kasalı Bilgisayarların Performansı Laptop'lara Oranlara Çok Çok Çok Çok Çok Daha İyi. Bu Nedenle RTX 3090'a Geçmek İstiyorum. İşlemcim ise AMD Ryzen 9 RX 6700 XT
Bence Şöyle Yap
Kenar Yumuşatma Orta
Efektler Orta
Gölgeler Orta
Ve Particule'leri Açıp
Su Kalitesini Aç
Sonra İyi Fps Alırsın
Bence
Çok Sağolun, Çok Yardımcı Olacak

Piyasada 3090 Tİ Bulamadım ve Bildiğim Kadarıyla Gaming X Trio'nun Performansı Daha İyiymiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,687
Üyeler
186,518
Son üye
ahmet kuş
Geri