GTX 1660 super-Ryzen 7 7800x3d

Sağolun hocam.
İdare etsin bir sürelik yeter zaten.
Dediğiniz gibi grafikleri kısıp işlemciye verebilirim yükü.
Yeterli gelmezse çözünürlükte düşürebilirsiniz daha çok etki eder özel çözünürlükler var 4:3 16:10 için falan 1440x1080 miydi neydi araştırırsanız.

Hocam onu biliyorum.5 aya alacağım inşallah ama o sürece kadar sistemin diğer bileşenleri ile 1660 super bana orta yüksek ayar oynatır mı diye sordum.
Teşekkürler.
Fsr ile kurtarır ama çok bişi beklemeyin ekran kartı odaklı ise

Tamamdır Sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah İt takes two oynatır yüksek ayarlarda.O da yeterli yani.

Fsr ile kurtarır ama çok bişi beklemeyin ekran kartı odaklı ise
Fsr?

Tamamdır Sağolun.

İnşallah İt takes two oynatır yüksek ayarlarda.O da yeterli yani.
Onu oynatır zaten ya ben oynamistim 1660 super 3500x eski sistemle bir şey istemiyor ki o oyun.

Fsr?

Onu oynatır zaten ya ben oynamistim 1660 super 3500x eski sistemle bir şey istemiyor ki o oyun.
Çok güzel olur ya oynatırsa yüksek ayar.

Zaten ps5 tede 60 fps veriyor o ayarlarda.
PC'de de verse süper olur.

Çok güzel olur ya oynatırsa yüksek ayar.

Zaten ps5 tede 60 fps veriyor o ayarlarda.
PC'de de verse süper olur.
2k yuksek ayarlarda 100 fps civarı verir it takes two o sistemle belki daha fazla

Fsr?

Amdnin teknolojisi ama nvidiyada destek vsr

Amdnin teknolojisi ama nvidiyada destek vsr
1660 için verdiği 2-3 fps oda görüntüyü çamur yaptığına değmiyor lossless scaling kullanır çok zor durumda kalırsa.

1660 için verdiği 2-3 fps oda görüntüyü çamur yaptığına değmiyor lossless scaling kullanır çok zor durumda kalırsa.
2-3fps mi fsr 3 veriyor dostum destek olarak neredeyse 2 kat fps artırıyor götintüde kötüleşmioyr lossless scalingde farkındamısın bilmiyorum amd fsr tabanlı

2-3fps mi fsr 3 veriyor dostum destek olarak neredeyse 2 kat fps artırıyor götintüde kötüleşmioyr lossless scalingde farkındamısın bilmiyorum amd fsr tabanlı
Kardesim senin okuduğun şeyi biraz anlama sorunun var sanırım Fsr Amd için gelistirilmiş bir teknoloji dlss destegi bile olmayan bir nvidia ekran kartında ne kadar optimize olmasını bekliyorsun?

Ayrıca okuduğunuz bazı kulaktan dolma bilgiler ile tecrübe edilen bilgiyi mi sen bana biliyorum diye söylüyorsun 3 yıl kullandım ben o ekran kartını.

Ekran kartını 9070 xt yapacaktım çok pahalıya geldi.
yeni sistem topluyorum 32 gb ram-b650m-r anakart-Zotac Gtx 1660 super-Ryzen 7 7800x3d güç kaynağı 850w.
Sizce bu sistemle İt Takes Two yüksek ayarlarda kaç fps alırım ve PUBG ve Battlefield oynatır mı ?(Param olunca 9070 xt geçeceğim bu arada.Bu yüzden sistemin diğer parçalar daha iyi ekran kartına göre)
Ekran kartınızı sonrara yükseltecekseniz sorun yok.

Geri