Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,877
Ya elindeki bilgi bumu yani ha dlss ile far faekını bilmeyen adam bana ne diyoor ya bak dostum DLSS temporal ve yapay zekâ tabanlı süper örnekleme ile yani RTX GPU tensör çekirdeklerinde düşük çözünürlükte render edilen kareleri önceki kare ve hareket vektörleriyle eğitilmiş derin öğrenme modelleri kullanarak yeniden yapılandıryor anlicağın donanım kukanuyor sonra daha yüksek çözünürlüklü çıktıya dönüştürürken FSR uzaysal/temporal tabanlı ölçekleme algoritmalarıyla donanım bağımsız biçimde benzer işlemi yapar anlicağın benzer işlemci oyun için yapıyor ekran kartında saf güce gerek kalmıyor ancak yapay zekâ desteği olmadığı için detay koruma ve artefakt bastırma konusunda DLSS kadar verimli değil anladın mı gtx 1660 süperde sadece super resulation kısmını kulanabilir buda shader tabanlı oldupu için karta rn azından 60fps ise 90 yapar ha ams fsr 3 Fg kulanamaz çünkü optik akış donanımı yok varmı başka sorunuzKardesim senin okuduğun şeyi biraz anlama sorunun var sanırım Fsr Amd için gelistirilmiş bir teknoloji dlss destegi bile olmayan bir nvidia ekran kartında ne kadar optimize olmasını bekliyorsun?
Ayrıca okuduğunuz bazı kulaktan dolma bilgiler ile tecrübe edilen bilgiyi mi sen bana biliyorum diye söylüyorsun 3 yıl kullandım ben o ekran kartını.