Minecraft Mod Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,889
Arkadaşlar öncelikle selam,1.16 veya 1.17 sürümlerinde oynuyabileceğim oynayışı kolaylaştıran yerleri olup zorlaştıran yerleride olan,oyunu güzelleştiren mod önerilerinizi bekliyorum.

1.16 ve 1.17 için modlar pek yok diye biliyorum ama iş 1.8 gelince işler çok değişir buna 1.12 de olabilir

1.16 ve 1.17 için modlar pek yok diye biliyorum ama iş 1.8 gelince işler çok değişir buna 1.12 de olabilir
1.12 tarzıda olur 1.8.9 pvpsi falan survivalde sarmıyor,npclere jitter yapmaya başlıyorum :D

1.12.2 için öncelikle decocraft olması gerek bence ev eşyaları modu kendisi minimap mod olabilir oda çok kullanışlı treecapitator olabilir ağacı kökten kesince direk odunlar düşüyor. ben teker teker yazmimda bir liste yapıp artayım

1.12.2 için öncelikle decocraft olması gerek bence ev eşyaları modu kendisi minimap mod olabilir oda çok kullanışlı treecapitator olabilir ağacı kökten kesince direk odunlar düşüyor. ben teker teker yazmimda bir liste yapıp artayım
Tamam hocam siz liste yaparken ben treecapitator modunu kuruyorun,birden fazla mod sıkıntı çıkartmaz değil mi ?

Tamam hocam siz liste yaparken ben treecapitator modunu kuruyorun,birden fazla mod sıkıntı çıkartmaz değil mi ?
onlar tamamen şansa bağlı biraz zaten oyun hata verirse kodlar falan çıkıyo hata ekranında ordan sorunu hangisi çıkadığı yazıyor onu modlardan çıkarırsanız düzlecektir.

Mod paketleri var terrafirmacraft mesela

Arkadaşlar öncelikle selam,1.16 veya 1.17 sürümlerinde oynuyabileceğim oynayışı kolaylaştıran yerleri olup zorlaştıran yerleride olan,oyunu güzelleştiren mod önerilerinizi bekliyorum.
Minecolonies tarzı bir amaç modu ve yan modlar eklemenizi tavsiye ederim onun yanına Apotheosis tarzı combat modu vb. JEI zaten klasiktir kolaylaştırmak için craft vb. olayları veinmining ve treecapacitor zaten olmazsa olmaz yanlarınada ek moblar ekleyen beğendiniz modlar ve çanta modu eklerseniz bir süre oynarsınız sıkılmadan

backpack mod : sırtçantası modu

not enough ıtems: eşyaların nasıl yapılıdğını gösterir

mo villages: daha çok köy çıkar haritada

şuanlık aklıma gelenler bunlar pek liste olmadı ama yani oyunun atmasferini bozacak bişey pek olsun istemedim siz ne düşünüyorsunuz mesela kule modları var içinde sandıklar falan var onlardan istermisiniz yok vanilla bir şekildemi ilerlemek istiyorsunuz

Ben ancient warfare autamations indirdim. Ordu kuruyon çok sarıyor.

backpack mod : sırtçantası modu

not enough ıtems: eşyaların nasıl yapılıdğını gösterir

mo villages: daha çok köy çıkar haritada

şuanlık aklıma gelenler bunlar pek liste olmadı ama yani oyunun atmasferini bozacak bişey pek olsun istemedim siz ne düşünüyorsunuz mesela kule modları var içinde sandıklar falan var onlardan istermisiniz yok vanilla bir şekildemi ilerlemek istiyorsunuz
Bunlar yeter hocam ev eşyalarından vazgeçtim oyunu zorluyormuş bacpack,vein miner,treecapitator bide bulabilirsem 1-2 mod daha kurucam teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ancient warfare autamations indirdim. Ordu kuruyon çok sarıyor.
Ordu derken nasıl oluyor ?

Bunlar yeter hocam ev eşyalarından vazgeçtim oyunu zorluyormuş bacpack,vein miner,treecapitator bide bulabilirsem 1-2 mod daha kurucam teşekkürler.

rica ederim iyi oyunlar

npc olarak oluşturuyorsun adamları zırh, silah vs. veriyorsun sonra ayarlıyorsun takip et dur filan. Minecrafttaki köpekler gibi senin vurduğun şeye odaklanıyorlar var güçleriyle dövüyorlar.

Geri