Anime çizgi film midir?

Evet anime çizgi filmdir ama çizgi film diyince bizi linçlerler
Ama anime çizgi film değil midir?
Anime çizgi filmdir. Çizgi film çocuk işi değildir. Çocuk çizgi filmi ayrı bir kategori. İyi Forumlar. Animeler gayet keyifli. Seven var sevmeyen var. Ben film sevmem adam anime sevmez gayet normal. Önemli olan saygıdır.

Hit konusu. Yükseltmeyin yazıp.

Anime çizgi film olsa bile tam olarak değildir, bir yan dalıdır. Ayrıca her Animenin manga light novel ve novel gibi alternatifleri bulunabilir.

Anime çizgi filmdir. Çizgi film çocuk işi değildir. Çocuk çizgi filmi ayrı bir kategori. İyi Forumlar. Animeler gayet keyifli. Seven var sevmeyen var. Ben film sevmem adam anime sevmez gayet normal. Önemli olan saygıdır.
Zaten çocuk işi demedim o değişir ama çizgi film olduğunu söylüyorum biri diyor hayır o anime yok çizgi dizi
İsteyen istediğini izler ben kimseyi aşağılamıyorum yada küçümsemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynn hit konusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

180 mesajı olup çok aktif olamayıp forumda bir hedefi olmayan biriyim ne yapıyım hiti

Açıklama 1:
Aslında amacım birini kışkırtmak değil öyle olaydı çocukça saçma falan filan derdim vunlar öznel şeyler kişiden kişiye değişir
Hani zaten çizgi film/çizgi dizi aynı şey o yüzden anket koymadım dicek çizgi film değil çizgi dizi

Açıklama 2:
Bu hit konusu,mesaj konusu,reaksiyon konusu ve ilgi konusu diyenler için:

Hem hit benim ne işime yaricak benim forumda kasılmak gold-plat olmak gibi bir isteğim yok ben eğlenmeye giriyorum

Tamam o zaman kardeşime Re:Zero açayım çocuklar için uygun.

Geri