Yardım catar pro 110tl ye alınır mı?

İsesçö

80+
Reaksiyon skoru
70
arkadaşlar sizce bu mouse alınır mı? sensörü iyi peki malzeme kalitesi nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uzun kullanım testi yapan varmı

arkadaşlar sizce bu mouse alınır mı? sensörü iyi peki malzeme kalitesi nasıl

uzun kullanım testi yapan varmı
Mouselerle ilgili pek bilgim yok ama iyi gibi. (Maksat amacım konuyu yükseltmek çaktırmayın :D )

Elin küçük veya orta boyluysa alınır ben vaktinde kullandım elime küçük geldiğinden iade ettim ama hissiyatı güzeldi. Sağ tıka yanlışlıkla basabilirsin çok yumuşak çünkü

Elin küçük veya orta boyluysa alınır ben vaktinde kullandım elime küçük geldiğinden iade ettim ama hissiyatı güzeldi. Sağ tıka yanlışlıkla basabilirsin çok yumuşak çünkü
sağol peki kablo iyimiydi

sağol peki kablo iyimiydi
O kadar iyi değil düz şarj kablosu gibi kablosu var örgü falan değil bir de palm tutuyorsan alınmaz fare elinin içinde yok olur eğer elin küçük değilse

O kadar iyi değil düz şarj kablosu gibi kablosu var örgü falan değil bir de palm tutuyorsan alınmaz fare elinin içinde yok olur eğer elin küçük değilse
reis senin gibi birisi lazım işte bende tereddüt ettim sorayım dedim 150tl bütçe var hepsiburadadan 200tl lik önerebilirsin

sence ne alabilirim

Bilekten orta parmağının ucuna kadar kaç cm , en fazla ama en fazla kaç₺ paraya çıkarsın max fiyat çıkabileceğin fiyatında üzerine para koyup çıkabileceğin son fiyatı belirt. 150 diyerek geçiştirme 150₺ paranın üzerine ne kadar para ekleyebilirsin 20-30-40-50

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,538
Üyeler
192,745
Son üye
elydiscord
Geri