oda iyi ama yerinizde olsam katar pro tercih ederdimarkadaşlar sizce bu mouse alınır mı? sensörü iyi peki malzeme kalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzun kullanım testi yapan varmı
teşekkürleroda iyi ama yerinizde olsam katar pro tercih ederdim
kimse yardımcı olmuyor yaoda iyi ama yerinizde olsam katar pro tercih ederdim
Sabah konuyu yükseltirseniz belki yardımcı olurlar çünkü sabah aktiflik daha fazla olur.kimse yardımcı olmuyor ya
Mouselerle ilgili pek bilgim yok ama iyi gibi. (Maksat amacım konuyu yükseltmek çaktırmayın )arkadaşlar sizce bu mouse alınır mı? sensörü iyi peki malzeme kalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzun kullanım testi yapan varmı
hepsiburadada 160 tl ilk şiparişe 50 tl indirim varAlınır, link var mıdır bence almayı düşünüyorum.
sağol peki kablo iyimiydiElin küçük veya orta boyluysa alınır ben vaktinde kullandım elime küçük geldiğinden iade ettim ama hissiyatı güzeldi. Sağ tıka yanlışlıkla basabilirsin çok yumuşak çünkü
O kadar iyi değil düz şarj kablosu gibi kablosu var örgü falan değil bir de palm tutuyorsan alınmaz fare elinin içinde yok olur eğer elin küçük değilsesağol peki kablo iyimiydi
reis senin gibi birisi lazım işte bende tereddüt ettim sorayım dedim 150tl bütçe var hepsiburadadan 200tl lik önerebilirsinO kadar iyi değil düz şarj kablosu gibi kablosu var örgü falan değil bir de palm tutuyorsan alınmaz fare elinin içinde yok olur eğer elin küçük değilse
sence ne alabilirimO kadar iyi değil düz şarj kablosu gibi kablosu var örgü falan değil bir de palm tutuyorsan alınmaz fare elinin içinde yok olur eğer elin küçük değilse