Neler Yeni

Yardım catar pro 110tl ye alınır mı?

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
arkadaşlar sizce bu mouse alınır mı? sensörü iyi peki malzeme kalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun kullanım testi yapan varmı

Squex

80+ Silver
Elin küçük veya orta boyluysa alınır ben vaktinde kullandım elime küçük geldiğinden iade ettim ama hissiyatı güzeldi. Sağ tıka yanlışlıkla basabilirsin çok yumuşak çünkü

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elin küçük veya orta boyluysa alınır ben vaktinde kullandım elime küçük geldiğinden iade ettim ama hissiyatı güzeldi. Sağ tıka yanlışlıkla basabilirsin çok yumuşak çünkü
sağol peki kablo iyimiydi

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
O kadar iyi değil düz şarj kablosu gibi kablosu var örgü falan değil bir de palm tutuyorsan alınmaz fare elinin içinde yok olur eğer elin küçük değilse
reis senin gibi birisi lazım işte bende tereddüt ettim sorayım dedim 150tl bütçe var hepsiburadadan 200tl lik önerebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar iyi değil düz şarj kablosu gibi kablosu var örgü falan değil bir de palm tutuyorsan alınmaz fare elinin içinde yok olur eğer elin küçük değilse
sence ne alabilirim

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Bilekten orta parmağının ucuna kadar kaç cm , en fazla ama en fazla kaç₺ paraya çıkarsın max fiyat çıkabileceğin fiyatında üzerine para koyup çıkabileceğin son fiyatı belirt. 150 diyerek geçiştirme 150₺ paranın üzerine ne kadar para ekleyebilirsin 20-30-40-50

Top Bottom