assassin's creed valhalla

Reaksiyon skoru
42
Ac valhalla 15 haziran tarihinde güncellemesi oldu ve güncelledikten sonra oyunu oynanmayacak hale getiren buglar meydana geldi yeni save dosyası açayım dedim belki eski saveler uyumlu değildir diye ama oda işe yaramadı bu sorun oyunun kendisiyle alakalı mı yoksa yapmam gereken bir şeyler var mı

Ac valhalla 15 haziran tarihinde güncellemesi oldu ve güncelledikten sonra oyunu oynanmayacak hale getiren buglar meydana geldi yeni save dosyası açayım dedim belki eski saveler uyumlu değildir diye ama oda işe yaramadı bu sorun oyunun kendisiyle alakalı mı yoksa yapmam gereken bir şeyler var mı
ne tarz buglar bazen temelli oyun dosyaları bozulabiliyor

Bugisoft :Assassin's Creed Valhalla Vallaha AC oyunu abi.
Ciddileşeyim malesef oyun böyle.
Bir DLC de bir silah donanınca garip bir toprak hatasımı ne veriyordu malesef Bugisoft inceliği.

ne tarz buglar bazen temelli oyun dosyaları bozulabiliyor
Bazı kalelerin içinden geçebiliyorum ve oyunun başındaki sinematik sahnelerde ekran donuyor sadece konuşmalar devam ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugisoft :Assassin's Creed Valhalla Vallaha AC oyunu abi.
Ciddileşeyim malesef oyun böyle.
Bir DLC de bir silah donanınca garip bir toprak hatasımı ne veriyordu malesef Bugisoft inceliği.
Haklısın sana katılıyorum ama bu buglar daha önce yoktu güncelleme sonrası geldi

Bende de güncelleme sonrası oyun açılmamaya başladı, umarım ileriki güncellemede çözerler.

Assassin's Creed oyunlarıyla zamanınızı harcamayın bence. Kimin nasıl zevk alacağına ben karışamam, fakat zevk alırken beyninizin entelektüel tarafının da beslenmesi daha iyi sonuçta.

Assassin's Creed oyunlarıyla zamanınızı harcamayın bence. Kimin nasıl zevk alacağına ben karışamam, fakat zevk alırken beyninizin entelektüel tarafının da beslenmesi daha iyi sonuçta.
Çalışan biriyim kendimi şımartmak doğal hakkımdır diye düşünüyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,704
Üyeler
200,486
Son üye
fearslodge

Geri