Bu arada geçmiş olsun. Çok uzun bir oyun. 100 saat oldu hala hikayede ilermedim adam akıllı. Güzel yani onu demek istiyorumBen de hem farcry6 hemde valhalla için yaşamıştım. Epic ilk sürümleri indiriyor. Ubisoft üstüne güncelleme diye tam oyunu indiriyor. Bunu bilerek, hatamdan ders aldığım için epicten valhallayı aldıktan sonra direkt ubisoft connect ile indirdim sadece ve sorun olmadı.
Neee 100Saat Oldu Ve Hala Hikayede Çok İlerleyemedinmiBen de hem farcry6 hemde valhalla için yaşamıştım. Epic ilk sürümleri indiriyor. Ubisoft üstüne güncelleme diye tam oyunu indiriyor. Bunu bilerek, hatamdan ders aldığım için epicten valhallayı aldıktan sonra direkt ubisoft connect ile indirdim sadece ve sorun olmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada geçmiş olsun. Çok uzun bir oyun. 100 saat oldu hala hikayede ilermedim adam akıllı. Güzel yani onu demek istiyorum![]()
Kanka ben dlc ve hikayeye bağlı yan görevleri de yapıyorum. Üstüne eşleşme noktaları ve hazineleri kovalıyorum.Neee 100Saat Oldu Ve Hala Hikayede Çok İlerleyemedinmi