Rx6600xt Ağustos ayında piyasaya sürülecek

Rx6700xt gayet çok başarılıydı
Rx6600 serisinde de başarılı olacağını düşünüyorum 3060 in artık tercih edilmemeye başlanacağı düşünüyor eskisine göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SAM ile 2080ti dengi o kart. Kafa kafaya saf güçte tamamen bir 2080 Super. İşin saçmaığı RX 6800 2080ti' dan %15 falan daha iyi. Yani 3070ti' ı bile geçmesi lazım. RX 6800 OC yapılırsa uçar tahminimce.
Sam ne kadar bır artış sağlıyor ?

6.000 liraya bulunur mu sizce?

Rx6700xt gayet çok başarılıydı
Rx6600 serisinde de başarılı olacağını düşünüyorum 3060 in artık tercih edilmemeye başlanacağı düşünüyor eskisine göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sam ne kadar bır artış sağlıyor ?
%3 ile %15 arası oyuna göre

Nvidia Reflex olmasa bu sene amd tercih etmeyi düşünüyordum..

İndirimler mevcut iken Türkiye kanalından takip edilip bulunabiliyor artık. Ondan ötürü 6.000 TL'den fazla fiyat beklemiyorum ben şahsen.
6k dan fazla olursa satmaz
Bence 6k bile olmaz 5k fln olur
Rx6700xtler 6.5 kya düşer diye bekliyorum

6k dan fazla olursa satmaz
Bence 6k bile olmaz 5k fln olur
Rx6700xtler 6.5 kya düşer diye bekliyorum
İnşallah görürüz İmzadaki sistemi Ocak ayında topladım işlemci ve ekran kartı değiştiremedim fiyatlar yüzünden. Diğer bileşenler yüksekken Ekran kartı işlemci tarafı beni deli etti Ekran kartım yokken işlemcide değiştirmek istemedim inşallah en kısa zamanda herkes güzel bir sistem çeker kendine.

İnşallah görürüz İmzadaki sistemi Ocak ayında topladım işlemci ve ekran kartı değiştiremedim fiyatlar yüzünden. Diğer bileşenler yüksekken Ekran kartı işlemci tarafı beni deli etti Ekran kartım yokken işlemcide değiştirmek istemedim inşallah en kısa zamanda herkes güzel bir sistem çeker kendine.
Umarım ben de de sadece rx6700xt kaldı 6k ya fln düşse alicam ama malum
Bu arada sistemim nasıl olmuş ?

Umarım ben de de sadece rx6700xt kaldı 6k ya fln düşse alicam ama malum
Bu arada sistemim nasıl olmuş ?
Olması gerektiği gibi güzel seçimler bende güç kaynağı tarafını MSI yapmak istiyorum ama bilemedim 850w piyasa da yok 750w olarak seçim yapacağım gibi. 650ye geçerdim lakin elimdekini 650 ile swaplamak doğru olmaz.

Olması gerektiği gibi güzel seçimler bende güç kaynağı tarafını MSI yapmak istiyorum ama bilemedim 850w piyasa da yok 750w olarak seçim yapacağım gibi. 650ye geçerdim lakin elimdekini 650 ile swaplamak doğru olmaz.
Bana yetiyor 650w sen hangi işlemciyle ekran kartını kullanacaksın

Bana yetiyor 650w sen hangi işlemciyle ekran kartını kullanacaksın
Şuan da hiç aklımda bir düşünce yok belki komple sistem alırım sıfırdan ekran kartını ve işlemciyi çekerim kasama belki o kasayı kullanıp elimdekileri satarım. Eğer ham haliyle ekran kartı istediğim gibi bulamazsam zaten ham halleri de oturursa o zaman durum değişir ne bulduğuma bağlı. En kötü Nvidia tarafında 3070 düşünüyorum Amd tarafında ise 6700xt ama Msi olması şartı ile :D

Geri