Bilgisayarım 4 Dakikada Açılıyor

Bu zamana kadar 29,35 TB veri yazılmış ve sağlığının %15'ini kaybetmiş. Daha önce '400' olan yazma hızının düşmesi de buna bağlı.
Hepsi 2 Ay içinde Olabilir mi ki ?

Alıntıyı görüntüleGenel Bakış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamen Dolu Olması 4DK Açılmasına Sebeb Olmaz En Fazla 5-10 Saniye Başka Bir Sorun Olabilir.
Sağlık SDD'lerde Okuma Yazma Oranına Göre Düşer Ama Sorunun On'dan Kaynaklandığını'da Sanmıyorum.

Tamamen Dolu Olması 4DK Açılmasına Sebeb Olmaz En Fazla 5-10 Saniye Başka Bir Sorun Olabilir.
Sağlık SDD'lerde Okuma Yazma Oranına Göre Düşer Ama Sorunun On'dan Kaynaklandığını'da Sanmıyorum
O zaman ne olabilir ?

Hepsi 2 Ay içinde Olabilir mi ki ?
SSD'de yer açarak Windows'un açılış hızını ölçmeyi ve yeniden hız testi yapmayı deneyin.

2 ayda 29,35 TB veri yazmışsınız.

Ekran Alıntısı.PNG

Hayır SSD bende 2-3 Yıldır var Ama Düşüş 2 Ay içinde yaşandı konuyu bu yüzden açtım
'2 ayda' yazınca SSD'yi 2 ay önce almışsınız gibi bir varsayım yaptım. Zamanla SSD'lerin sağlığı düşebiliyor bu bağlamda 'olabilir.' Özellikle de James Donkey'in kalitesi tartışılıyor.

'2 ayda' yazınca SSD'yi 2 ay önce almışsınız gibi bir varsayım yaptım. Zamanla SSD'lerin sağlığı düşebiliyor bu bağlamda 'olabilir.' Özellikle de James Donkey'in kalitesi tartışılıyor.
Ama çok fazla bir anda oldu 20-30 saniyede açılırken 4 dakika olması hiç normal değil bence

O zaman ne olabilir ?
Orasını Bende Bilmiyorum Ama 30TB Veri Yazmak Yarı Yarıya Kayıp Yaşatmaz Marka/Ürün(JD Pek Güvenilir Değil Benim Gözümde) Kaynaklı Olabilir Herhangi Bİr Arızası Varsa Bir Hata Oluştuysa Çok Dolu Olduğu Zaman Hızını Düşürüyor Olabilir.
Örnek Yarısını Boşaltın Ve Tekrar Deneyin.

Bende de jd ssd var 3 yıllık arada kafayı yiyor açılırken 5 dakikaya da açıldığı oluyor 30 saniyeye de :D kötü bir ssd zaten alınır değil ısı bile ölçemiyor ssd hep 40 gösteriyor sırf ucuz diye almıştım.
Koşulsuz değişim gibi bir şey yok muydu jd ssdlerde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,263
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri