Tamamen Dolu Olması 4DK Açılmasına Sebeb Olmaz En Fazla 5-10 Saniye Başka Bir Sorun Olabilir.
O zaman ne olabilir ?Tamamen Dolu Olması 4DK Açılmasına Sebeb Olmaz En Fazla 5-10 Saniye Başka Bir Sorun Olabilir.
Sağlık SDD'lerde Okuma Yazma Oranına Göre Düşer Ama Sorunun On'dan Kaynaklandığını'da Sanmıyorum
SSD'de yer açarak Windows'un açılış hızını ölçmeyi ve yeniden hız testi yapmayı deneyin.Hepsi 2 Ay içinde Olabilir mi ki ?
Hayır SSD bende 2-3 Yıldır var Ama Düşüş 2 Ay içinde yaşandı konuyu bu yüzden açtımSSD'de yer açarak Windows'un açılış hızını ölçmeyi ve yeniden hız testi yapmayı deneyin.
2 ayda 29,35 TB veri yazmışsınız.
Alıntıyı görüntüle
'2 ayda' yazınca SSD'yi 2 ay önce almışsınız gibi bir varsayım yaptım. Zamanla SSD'lerin sağlığı düşebiliyor bu bağlamda 'olabilir.' Özellikle de James Donkey'in kalitesi tartışılıyor.Hayır SSD bende 2-3 Yıldır var Ama Düşüş 2 Ay içinde yaşandı konuyu bu yüzden açtım
Ama çok fazla bir anda oldu 20-30 saniyede açılırken 4 dakika olması hiç normal değil bence'2 ayda' yazınca SSD'yi 2 ay önce almışsınız gibi bir varsayım yaptım. Zamanla SSD'lerin sağlığı düşebiliyor bu bağlamda 'olabilir.' Özellikle de James Donkey'in kalitesi tartışılıyor.
Orasını Bende Bilmiyorum Ama 30TB Veri Yazmak Yarı Yarıya Kayıp Yaşatmaz Marka/Ürün(JD Pek Güvenilir Değil Benim Gözümde) Kaynaklı Olabilir Herhangi Bİr Arızası Varsa Bir Hata Oluştuysa Çok Dolu Olduğu Zaman Hızını Düşürüyor Olabilir.O zaman ne olabilir ?