Hepsiburada indirimli b450

Giatros

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
674
Merhaba arkadaşlar, ben apu bir sistem toplayacağım bunun için tek tek alayım mı? Anakartla başlarsam 300 lira üzerinde 40 tl indirim ve 25 liralık hediye çekim var. B450M S2H 423 TL'ye denk geliyor alayım mı şimdi yoksa param biriktiğinde hepsini birden mi alayım?

Merhaba arkadaşlar, ben apu bir sistem toplayacağım bunun için tek tek alayım mı? Anakartla başlarsam 300 lira üzerinde 40 TL indirim ve 25 liralık hediye çekim var. B450M S2H 423 TL'ye denk geliyor alayım mı şimdi yoksa param biriktiğinde hepsini birden mi alayım?
Hesabı yeni açarsanız 50 TL daha indirim oluyor hocam değer kesinlikle.

Merhaba arkadaşlar, ben apu bir sistem toplayacağım bunun için tek tek alayım mı? Anakartla başlarsam 300 lira üzerinde 40 TL indirim ve 25 liralık hediye çekim var. B450M S2H 423 TL'ye denk geliyor alayım mı şimdi yoksa param biriktiğinde hepsini birden mi alayım?
Çok güzel fiyat fırsatınız varsa kaçırmayın.

Kesinlikle alınır.

Hesabı yeni açarsanız 50 TL daha indirim oluyor hocam değer kesinlikle.
Eskiden öyle kampanya kullanmışlığım var şimdi şöyle düşündüm 25 liralık indirim çeki bu hesapta var sadece mesela ram alacağım zaman başka hesap açıp ordan 50 tl indirimli alırım gibisinden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle alınır.
Çok güzel fiyat fırsatınız varsa kaçırmayın.
Şimdi alayım mı? Sonra mı alayım, B450M S2H mı alayım B450M A PRO MAX mı

Eskiden öyle kampanya kullanmışlığım var şimdi şöyle düşündüm 25 liralık indirim çeki bu hesapta var sadece mesela ram alacağım zaman başka hesap açıp ordan 50 TL indirimli alırım gibisinden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi alayım mı? Sonra mı alayım, B450M S2H mı alayım B450M A PRO MAX mı
S2h daha iyi.

her parça için ayrı bir hesap açın mesela 6 parçalı bir sistem toplycaksanız 6*50 tlden 300 tl kar etmiş oluyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,592
Üyeler
185,130
Son üye
mamiaga03
Geri