istediğim fps alamıyorum

ERKAN

80+
Reaksiyon skoru
290
arkadaşlar bir süredir cs go oynamıyodum şimdi yeni monitor aldım oyunu oynayınca 60 fps alıyorum oyunu 1 aydır oynamıyordum oynadığım zaman 120 fps alıyodum 1050 ti i3 7100 8 gb ramim var nedeni nedir acaba bilen varmı grafikler en düşükte

FPS sabitlenmiştir.
V-sync açık mı?
Cs:Go yeni motor için hazırlık yapıyor sanırım kasması normaldir.

fps_max 0
Oyun içinde konsola bu kodu yazıp dener misin?

dikey eşitleme var o zaten devre dışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl başka yontemler uygulayabilirim v,sync nerden kapanıyor
Oyun içinden. Bende yüklü olmadığı için bakamıyorum.

arkadaşlar bir süredir cs go oynamıyodum şimdi yeni monitor aldım oyunu oynayınca 60 fps alıyorum oyunu 1 aydır oynamıyordum oynadığım zaman 120 fps alıyodum 1050 ti i3 7100 8 gb ramim var nedeni nedir acaba bilen varmı grafikler en düşükte
Probleminizin monitörünüz ile hiçbir alakası yok. Yakın zamanda oyun ya da ekran kartı ayarlarında değişiklik oldu mu? Siz fark etmeden yeni bir güncelleme gelmiş ve ayarlarda değişim yaratmış olabilir.

Probleminizin monitörünüz ile hiçbir alakası yok. Yakın zamanda oyun ya da ekran kartı ayarlarında değişiklik oldu mu? Siz fark etmeden yeni bir güncelleme gelmiş ve ayarlarda değişim yaratmış olabilir.
yok düşük fps alıyorum diye unlost izledim dediklerini yaptım fakat aynı sorunu yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler eski monitorde cs açtım onda biraz daha yüksek fps alıyorum ne yapabilirm ekran kartındamı işlemcidemi neyde sorun var acaba

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,506
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri