arkadaşlar bir süredir cs go oynamıyodum şimdi yeni monitor aldım oyunu oynayınca 60 fps alıyorum oyunu 1 aydır oynamıyordum oynadığım zaman 120 fps alıyodum 1050 ti i3 7100 8 gb ramim var nedeni nedir acaba bilen varmı grafikler en düşükte
https://shop.samsung.com/tr/24-inc-crg50-144hz-freesync-kavisli-va-gaming-monitor aldığım monitor bu freeSync kısmı üstün motor ayarlı şuanda Vsync nedir nereden bakılıyor pek analmıyorum yenileme hızı 144 gösteriyorFPS sabitlenmiştir.
V-sync açık mı?
Cs:Go yeni motor için hazırlık yapıyor sanırım kasması normaldir.
Oyunun grafik ayarlarından V-sync kapatabilirsin.https://shop.samsung.com/tr/24-inc-crg50-144hz-freesync-kavisli-va-gaming-monitor aldığım monitor bu freeSync kısmı üstün motor ayarlı şuanda Vsync nedir nereden bakılıyor pek analmıyorum yenileme hızı 144 gösteriyor
nerede acaba bulamadımdaOyunun grafik ayarlarından V-sync kapatabilirsin.
Düşey eşitleme olarak geçiyor olması lazımnerede acaba bulamadımda
Oyunun grafik ayarlarında.nerede acaba bulamadımda
dikey eşitleme var o zaten devre dışıDüşey eşitleme olarak geçiyor olması lazım
nasıl başka yontemler uygulayabilirim v,sync nerden kapanıyorFPS sabitlenmiştir.
V-sync açık mı?
Cs:Go yeni motor için hazırlık yapıyor sanırım kasması normaldir.
yazdım o kıdu ama 60 fp görüyorum max 120 önceden en az 120 max 220 flan görüyodumfps_max 0
Oyun içinde konsola bu kodu yazıp dener misin?
Oyun içinden. Bende yüklü olmadığı için bakamıyorum.dikey eşitleme var o zaten devre dışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl başka yontemler uygulayabilirim v,sync nerden kapanıyor
Probleminizin monitörünüz ile hiçbir alakası yok. Yakın zamanda oyun ya da ekran kartı ayarlarında değişiklik oldu mu? Siz fark etmeden yeni bir güncelleme gelmiş ve ayarlarda değişim yaratmış olabilir.arkadaşlar bir süredir cs go oynamıyodum şimdi yeni monitor aldım oyunu oynayınca 60 fps alıyorum oyunu 1 aydır oynamıyordum oynadığım zaman 120 fps alıyodum 1050 ti i3 7100 8 gb ramim var nedeni nedir acaba bilen varmı grafikler en düşükte
yok düşük fps alıyorum diye unlost izledim dediklerini yaptım fakat aynı sorunu yaşıyorumProbleminizin monitörünüz ile hiçbir alakası yok. Yakın zamanda oyun ya da ekran kartı ayarlarında değişiklik oldu mu? Siz fark etmeden yeni bir güncelleme gelmiş ve ayarlarda değişim yaratmış olabilir.