Arkadaşım getcontact indirmiş ne yapabilirim?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere GetContact çoğu bilgilerinizi depolayan bir uygulama ve bu uygulamaya kayıt olduğunuzda rehberinizi de siteye açıyorsunuz. Benim arkadaşım bu uygulamayı indirmiş ancak rehber izni istediğinde reddetmiş. Yine de ben etkilenirmiyim ? etkilenirsem nasıl verilerimi getcontacttan silebilirim ? Unlist sayfası olduğunu gördüm ancak onun için hesabımın olması gerekiyor çok ikilemde kaldım acıkcası.

Rehber iznini red etmişşe sıkıntı olmaz.

rehbere erişmesine izin vermediyse sıkıntı olacağını düşünmüyorum, sözleşmesini okumak lazım

rehbere erişmesine izin vermediyse sıkıntı olacağını düşünmüyorum, sözleşmesini okumak lazım
rehbere izin vermemiş ancak, 4-5 tane nasıl kaydedildiğine dair bilgi görmüş. kaydeden kişilerde getcontact kullandığı için mi gözükmüş ?

Rehbere erişim vermediyse sittin sene bir şey olmaz

Rehber iznini red etmişşe sıkıntı olmaz.
ama 4-5 tane nasıl kaydedildiğine dair bilgi elde etmiş, ama kimlerin kaydettiği gözükmüyor. Kaydeden kişiler rehberine izin verdiği için mi görebiliyor kendini nasıl kaydedildiğini.

ama 4-5 tane nasıl kaydedildiğine dair bilgi elde etmiş, ama kimlerin kaydettiği gözükmüyor. Kaydeden kişiler rehberine izin verdiği için mi görebiliyor kendini nasıl kaydedildiğini.
İzin vermemesine rağmen 4-5 Kişi kaydetmiş? Eğer o 4-5 kişi içinde siz varsanız zor sildirmeniz bilgileri.

aynen öyle onlar izin verdiği için görebilmiş
arkadaşın kendi telefon numarasını da vermiş oluyor indirerek ve getcontact o numarayı veri tabanında eşleştiriyor diğer kullanıcılarda (indirip rehbere izin veren insanların rehberindeki numaralar ile) bu numara var mı yok mu diye

İzin vermemesine rağmen 4-5 Kişi kaydetmiş? Eğer o 4-5 kişi içinde siz varsanız zor sildirmeniz bilgileri.
hayır tam olarak öyle değil, uygulamada rehbere izin vermedi ancak beni kimler nasıl kaydetmiş diye baktığında 4-5 tane sonuç gözüküyor ama kimlerin arkadaşımı o şekilde kaydettiği gözükmüyor. Bende bu durumda arkadaşımı o şekilde kaydeden kişilerin kendi rehberine erişime izin verdiği için arkadaşım onları görebildiğini düşündüm.
Biraz karışık bir cümle ama en fazla bu şekilde anlatabilirim sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen öyle onlar izin verdiği için görebilmiş
arkadaşın kendi telefon numarasını da vermiş oluyor indirerek ve getcontact o numarayı veri tabanında eşleştiriyor diğer kullanıcılarda (indirip rehbere izin veren insanların rehberindeki numaralar ile) bu numara var mı yok mu diye
Teşekkürler cevabımı aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,280
Üyeler
189,242
Son üye
minx1984
Geri