Göz problemleri

Reaksiyon skoru
110
Selam arkadaşlar, yıllardır geceleri etrafa falan baktığımda böyle nokta nokta görüyorum bazenleri. Ama şu son 4gündür arttı gündüzleride aynı şekilde oluyor gifte attığım gibi oluyor aynı. Kansızlıktan veya retina yırtılmasından korkuyorum ve doktora gitmem nereden baksanız 10 15 gün sürer, çok korkuyorum yırtılma olmasından:()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olursanız sevinirim bilen varsa eğer.

Ekler

• 1590000408610_fact_2.webp
    1590000408610_fact_2.webp
    1.2 KB · Hit: 74
Teknolojik aletler ile çok mu içli dışlısınız?

Selam arkadaşlar, yıllardır geceleri etrafa falan baktığımda böyle nokta nokta görüyorum bazenleri. Ama şu son 4gündür arttı gündüzleride aynı şekilde oluyor gifte attığım gibi oluyor aynı. Kansızlıktan veya retina yırtılmasından korkuyorum ve doktora gitmem nereden baksanız 10 15 gün sürer, çok korkuyorum yırtılma olmasından:()

Yardımcı olursanız sevinirim bilen varsa eğer.
Dostum burda kesin bir şey söyleyemeyiz, en iyisini doktor söyler ama bendede oluyor öyle, bi ara ütü masasını canavar zannedip yumruk atmışlığım olmuştu.

Teknolojik aletler ile çok mu içli dışlısınız?
Evet. Başlamadan bu sorun uzun süre günde belkide 10saat telefon ve televizyona baktım :(

Gidiceğim ama randevu için boş yer bulamadım hala.

Evet. Başlamadan bu sorun uzun süre günde belkide 10saat telefon ve televizyona baktım :(

Gidiceğim ama randevu için boş yer bulamadım hala.
Ondan olma ihtimali var mı?

kanka eğer uçuşanların da arttıysa retinada incelme hatta dediğin gibi yırtılma olabilir acilen gözük derim

Dostum burda kesin bir şey söyleyemeyiz, en iyisini doktor söyler ama bendede oluyor öyle, bi ara ütü masasını canavar zannedip yumruk atmışlığım olmuştu.
Zaten gideceğim ama en azından gidene kadar korkularımın bir sonuca varmasını bekliyorum olumlu veya olumsuz.

kanka eğer uçuşanların da arttıysa retinada incelme hatta dediğin gibi yırtılma olabilir acilen gözük derim
Uçuşan derken? Bu arada gifteki kadar çok değil arkadaşlar.

Zaten gideceğim ama en azından gidene kadar korkularımın bir sonuca varmasını bekliyorum olumlu veya olumsuz.

Uçuşan derken? Bu arada gifteki kadar çok değil arkadaşlar.
Attığın Gif benim akşam gördüklerimin aynısı olabilir.

Ondan olma ihtimali var mı?
Bilemiyorum ama çok korkuyorum arkadaşlar ya geceleri uyku bildiğin haram oldu randevuda alamıyorum hiç boş yer yok 4 gündür bakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,506
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri