mouse önerisi ( ursa 160 tl olmuş)

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
ursa alacaktım 160 tl olmuş cs go için fazla yüksek olmayan baş parmak koyma yeri olmayan hızlı kullanıma uygun olan mouse önerir misiniz? ( ursa dah ucuz olursa olabilir )

aga o fiyat aralığında alabileceğin en iyi fare g102 eğer elin büyük değilse g102 al geç derim

aga o fiyat aralığında alabileceğin en iyi fare g102 eğer elin büyük değilse g102 al geç derim
büyük değil ama biraz pahalı geldi 150 tl bandında olursa iyi maks 160 tl falan

g300s ilk mouse um cs go oynuyordum biraz küçük ama küçük olması sanki oynatırken falan daha iyi oluyor gibi geldi bana, dönmeleri falan.

Ben yeni bane aldım bayramdn sonra gelicekmis forumdaki bir çok kişi bane önerdi bir bakabilirsin

Ben yeni bane aldım bayramdn sonra gelicekmis forumdaki bir çok kişi bane önerdi bir bakabilirsin
bane önermem içinde ofis farelerindeki sensörler var resmen 60 TL fazlaya g102 ile okuma hızı açısından 6 kat hızlanma açısından 3.5 kat daha iyi sensör alıyorsunuz

bane önermem içinde ofis farelerindeki sensörler var resmen 60 TL fazlaya g102 ile okuma hızı açısından 6 kat hızlanma açısından 3.5 kat daha iyi sensör alıyorsunuz
Emin misin bir çok kişi çok fazla önerdi ona göre iade edeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,961
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46
Geri