Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
Ağırlıklı kız olduğu için iyiydikolsun kanka bişey olmamış dua et seno kalabalıkta kimin uzvu kimin uzvunda belli olmaz çünkü
Ağırlıklı kız olduğu için iyiydikolsun kanka bişey olmamış dua et seno kalabalıkta kimin uzvu kimin uzvunda belli olmaz çünkü
biz bi ara taş fırlatıyoduk birbirimize kaza taşı birine geldi ben suclandım ordada cocugun da kafa yarıldıyddıKatılıyorum. Biri yumruk gelir biri kılıçla gelirD o zaman ne yapacağını ben söylemiyim
![]()
olsun kanka yeri geliyor kızlar artık erkeklerden fazla si''''''' diyolar belli olmaz ne olacagıAğırlıklı kız olduğu için iyiydiksorun erkeklerdi
![]()
Bence kendi şahsi fikrim olarak söylüyorum bunu, 80-100 kişilik kavgalara boş gidilmez. En azından sopan falan olsun. Karşı tarafın ne getireceğini bilemezsin.olsun kanka yeri geliyor kızlar artık erkeklerden fazla si''''''' diyolar belli olmaz ne olacagı![]()
kanka boşver direk b 5-1 götür kafan rahat olsunBence kendi şahsi fikrim olarak söylüyorum bunu, 80-100 kişilik kavgalara boş gidilmez. En azından sopan falan olsun. Karşı tarafın ne getireceğini bilemezsin.
kanka ona da gitme bi zahmetDoğruinşallah'da olmaz o tarz kavgalar. Olsa bile gitmem.
kanka adam tankla gelcek belkiGitsen bile sağ çıkma ihtimali var mı bakalım![]()
Ne kavgaymış mübarek seninki tüm ilçe dahil olmuş@crazyboy40 Benim olayları okudun mu?