emiirfb
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,299
- İsim
- Emirhan İnan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rez RezNe kavgaymış mübarek seninki tüm ilçe dahil olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emirhandkee @korelibey @Emircan67 beyler dinleyin rez de alın 1-) ben 7. Sınıfta okul değiştirdim tamam mı ilk başta her şey iyiydi sonra bi çocuk sürekli bana sataşıyor bana neler neler yaptı bunun ilkokul arkadaşı vardı (kız) okulda biz bedende arkadaşla nöbetçiydik sonra bu kızın çantası düştü içinden p*d çıktı bende çantasına geri koydum ** sonra arkadaşla napcaz diye düşünüyoruz (saçma düşünmemiz ama ilk defa p*d görmüşüz hayatımızda ** napalım) sonra o p*Z*cenk geldi hiç uğraşmıyorum adını vericem gidin spam da atın adı Yusuf furkan kıraç hatta şimdi buraya instagram hesaplarını da vereyim isteyene özelden neyse bu kıza gitmiş demiş ki Samet senin çantanı karıştırdı işte p*d bulmuş herkese de söylüyor bende çok çalışkan biriydim tüm hocalar derslerde diyor hırsız ş*r*fsiz falan anneme söylesem beni öldürür bende babama dedim hallettik ama 1 hafta boyunca tüm hocalar bana hırsız ******** aqa nasıl ağlıyorum derslerde bu çocuk 7. Sınıfta işte ful bana bulaşıyor yine kıza anlatıyorum kız bana inanmıyor ** inanmaz tabi ikolul arkadaşı varken neyse sonra... Part 2 için beklemede kalın