Windows 11 Yükledim Fakat Böyle Bir Uyarı Aldım.

Reaksiyon skoru
73
Ekran görüntüsü 2021-07-14 155721.png
Arkadaşlar İSO dosyası ile windows 11 kurdum fakat böyle bir uyarı aldım sizce ne anlama geliyor bu uyarı? (NOT; ekran görüntüsünü windows 11 den aldım yani şu an windows 11 den yazıyorum.)

sistemin zayıf diyor işte özelliklerini yazarmısın sisteminin yeterli ise ztn w11 windowsun kendi resmi sitesine gelene kadar bence kurma

Windows 10 a dön diyor erkenci davranmışsın diyo
Ama ufak tefek sorunlar dışında öyle büyük bir problemle karşılaşmadım ki zaten cihazım tpm dışı her şeyi destekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemin zayıf diyor işte özelliklerini yazarmısın sisteminin yeterli ise ztn w11 windowsun kendi resmi sitesine gelene kadar bence kurma
sistemim tpm dışında her şey destekliyor windows 11 için

Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz, 8 GB RAM, nvidia geforce 840m ekran kartı

bir de son olarak soracağım 2 şey var 1. microsoft storede windows sürüm yükseltmesinde windows "10" proya yükselt diyor halbuki 11 kullanıyorun 2. si ise bu iso dosyası orijinal mi sızdırılan yani orijinali mi sızdırıldı

Son düzenleme:
Ama ufak tefek sorunlar dışında öyle büyük bir problemle karşılaşmadım ki zaten cihazım tpm dışı her şeyi destekliyor.

sistemim tpm dışında her şey destekliyor windows 11 için

Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz, 8 GB RAM, nvidia geforce 840m ekran kartı

bir de son olarak soracağım 2 şey var 1. microsoft storede windows sürüm yükseltmesinde windows "10" proya yükselt diyor halbuki 11 kullanıyorun 2. si ise bu iso dosyası orijinal mi sızdırılan yani orijinali mi sızdırıldı
orjinal sızdırldığını sanmıyorum windows 10 pro demsinin sebebi belki demoda dır diye onu tam bilmiyorum.

orjinal sızdırldığını sanmıyorum windows 10 pro demsinin sebebi belki demoda dır diye onu tam bilmiyorum.
İyi de adamlar havadan sızdıracak değil ya? Bir de orijinal olmasa tanıtımdakiyle aynı olmazdı? bence orijinal dosya sızdırıldı adı üstünde yapmak değil SIZDIRMAK.

Orjinal hali yayınlandıktan sonra Windows 11'e geçmen daha sağlıklı olabilir. Bilgisayarın Windows 11 için yetersiz diyor ama orjinal hali aynı sorunu yaşatmayabilir. :)

TPM karsilamiyorsa Windows11'e nasıl geçtin?

TPM karsilamiyorsa Windows11'e nasıl geçtin?

En temizi w10 ltsb 2016 / 2019 ltsc sürümleri şimdilik. Gerisi fasa fiso. W11 için daha çok zaman var deneme tahtası olarak kullanıyorlar sadece. İnsider sürümleri bir dünya bug hatalarıyla dolu ve güvenlik bakımından bir sürü açıklarıda olan sistemde ayrıca. Stabil ve kararlı sistemlerde kalmak, şu an için en akıllı tercih olacaktır. Donanımsal olarak uyumluda olsa sistemler w11 nihai olarak kurulacak bir sistem değil. w11 kuran kullanıcılar, microsoft ile sürekli arka planda update'ler ile haşır neşir olarak internet sömürüsüne de maruz kalacağını bilmelidir diye düşünüyorum. :) | İstek olursa eğer tpm hatasız iso dosyası linki ekleyeyim kurup kullanın w11'i (istek olursa eğer.) :)

En temizi w10 ltsb 2016 / 2019 ltsc sürümleri şimdilik. Gerisi fasa fiso. W11 için daha çok zaman var deneme tahtası olarak kullanıyorlar sadece. İnsider sürümleri bir dünya bug hatalarıyla dolu ve güvenlik bakımından bir sürü açıklarıda olan sistemde ayrıca. Stabil ve kararlı sistemlerde kalmak, şu an için en akıllı tercih olacaktır. Donanımsal olarak uyumluda olsa sistemler w11 nihai olarak kurulacak bir sistem değil. w11 kuran kullanıcılar, microsoft ile sürekli arka planda update'ler ile haşır neşir olarak internet sömürüsüne de maruz kalacağını bilmelidir diye düşünüyorum. :) | İstek olursa eğer tpm hatasız iso dosyası linki ekleyeyim kurup kullanın w11'i (istek olursa eğer.) :)
Hocam kurarım bende. i5 2400 var kurulurmu?

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar İSO dosyası ile windows 11 kurdum fakat böyle bir uyarı aldım sizce ne anlama geliyor bu uyarı? (NOT; ekran görüntüsünü windows 11 den aldım yani şu an windows 11 den yazıyorum.)
Onun bir adet BIOS ayarı vardı seninki o ayar ilen geçermi bilmiyorum Donanım Arşivi youtube sayfasında Windows 11 videosunda vardı ben sana video linkini bırakıyorum şöyle
Video link:

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar İSO dosyası ile windows 11 kurdum fakat böyle bir uyarı aldım sizce ne anlama geliyor bu uyarı? (NOT; ekran görüntüsünü windows 11 den aldım yani şu an windows 11 den yazıyorum.)
nedne windows 11'e geçtinki? insider versiyonu sadece Windows 11 deki bugların Microsofta gönderilmesi için yayınlanmış bir sürüm.

Hocam kurarım bende. i5 2400 var kurulurmu?
i3 işlemcim var ben w11 ve diğer tüm sistemleri rahat şekilde kurup kullandım. Windows 11 kurmak için soruyorsanız eğer, normal iso dosyası üzerinden kurulum hataları almanız muhtemeldir. Modlanmış olan hata iletilerini pass geçen ayarların uygulandığı w11 iso dosyasından rahat şekilde hatasız kurulabilir. Donanım arşivi forumu içerisinde daha evvel buradan yayımlamıştım inceleyebilirsiniz.
İşlemciniz için daha uygun olan sistem w10 ltsb enterprise olan sistem daha hızlı ve akıcı çalışacaktır. -> Buradan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri