bayeggex 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 188 Reaksiyon skoru 50 15 Temmuz 2021 #1 herşeyi kurdum fakat oyna dedikten sonra steam oyunu çalıştırıyor bir süre sonra kendini kapatıyor bunun nedeni nedir ?
herşeyi kurdum fakat oyna dedikten sonra steam oyunu çalıştırıyor bir süre sonra kendini kapatıyor bunun nedeni nedir ?
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,487 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 20,391 15 Temmuz 2021 #2 bayeggex yazmış: herşeyi kurdum fakat oyna dedikten sonra steam oyunu çalıştırıyor bir süre sonra kendini kapatıyor bunun nedeni nedir ? Devamı için tıklayın... Sürüm uyumsuzluğu olabilir.
bayeggex yazmış: herşeyi kurdum fakat oyna dedikten sonra steam oyunu çalıştırıyor bir süre sonra kendini kapatıyor bunun nedeni nedir ? Devamı için tıklayın... Sürüm uyumsuzluğu olabilir.
bayeggex 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 188 Reaksiyon skoru 50 15 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 revanier yazmış: Sürüm uyumsuzluğu olabilir. Devamı için tıklayın... son sürümde olması gerek 5mods da en son sürümleri indirdim
revanier yazmış: Sürüm uyumsuzluğu olabilir. Devamı için tıklayın... son sürümde olması gerek 5mods da en son sürümleri indirdim
bayeggex 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 188 Reaksiyon skoru 50 15 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 revanier yazmış: Sürüm uyumsuzluğu olabilir. Devamı için tıklayın... menyo olmadı sildim native kulandım oda etki etmedi
revanier yazmış: Sürüm uyumsuzluğu olabilir. Devamı için tıklayın... menyo olmadı sildim native kulandım oda etki etmedi
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,487 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 20,391 15 Temmuz 2021 #5 bayeggex yazmış: menyo olmadı sildim native kulandım oda etki etmedi Devamı için tıklayın... Oyun orjinal mi ?
bayeggex yazmış: menyo olmadı sildim native kulandım oda etki etmedi Devamı için tıklayın... Oyun orjinal mi ?
bayeggex 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 188 Reaksiyon skoru 50 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 revanier yazmış: Oyun orjinal mi ? Devamı için tıklayın... oyun orjinal sorunu çözdüm luncherları sildim ve tekrar yükledim steam sayesinde artık kulanabiliyorum
revanier yazmış: Oyun orjinal mi ? Devamı için tıklayın... oyun orjinal sorunu çözdüm luncherları sildim ve tekrar yükledim steam sayesinde artık kulanabiliyorum