170 TL'ye Oda İçin RGB Led Önerisi

TRnmss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
Bütçe
170
Önerilere açığım nereye döşesem tam emin değilim yardım eder misiniz?

Önerilere açığım nereye döşesem tam emin değilim yardım eder misiniz?
Bende almak istiyorum fakat düzgün bir led bulamadım konuyu takip ediyorum . Bir tane led aldım 3 ayda bozuldu , çok kalitesizdi .

Bende almak istiyorum fakat düzgün bir led bulamadım konuyu takip ediyorum . Bir tane led aldım 3 ayda bozuldu , çok kalitesizdi .
Evet bende bundan korktuğum için konu açtım zaten kaliteli olsun pahalı olsun yine alırım yani (o kadar pahalıda değil)

Önce bütçenizi yazsaydınız keşke. Yer olarak da masanızın arkasına döşeyerek loş bir ışık yakalayabilirsiniz.

Evet bende bundan korktuğum için konu açtım zaten kaliteli olsun pahalı olsun yine alırım yani (o kadar pahalıda değil)
Ben 40 tl ye almıştım boşa gitti gibi bir şey oldu .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önce bütçenizi yazsaydınız keşke. Yer olarak da masanızın arkasına döşeyerek loş bir ışık yakalayabilirsiniz.
Benim maks. 100 tl bütçem var .

Yer önerisi için teşekkürler bütçemi size yazayım 150 olur bi 10-20 lira daha çıkabilirim belki

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Ben trendyoldan indirimlerle 60 liralık ledi 15 liraya aldım ışığı güzel ama döşeyecek yerim yoktu döşemedim istersen link atayım

kirveler netten alacağınıza perpa veya karaköyden daha uygun fiyatlı ve daha kaliteli şerit led - rgb - ve 12- 220 v arası hortum neon led alabilirsiniz magic led ve neopixel led de nete göre uygun ama sürücüleri biraz tuzlu adaptör konusunda hurdacıdan 5 tl ye alacağınız eski pc güç kaynağından 12 v 10a-20a arası çekebilrsiniz

kirveler netten alacağınıza perpa veya karaköyden daha uygun fiyatlı ve daha kaliteli şerit led - rgb - ve 12- 220 v arası hortum neon led alabilirsiniz magic led ve neopixel led de nete göre uygun ama sürücüleri biraz tuzlu adaptör konusunda hurdacıdan 5 TL ye alacağınız eski pc güç kaynağından 12 v 10a-20a arası çekebilrsiniz
Karaköyden dediğiniz ledlerden aldım 5v dc adaptörü modifiye edip taktım. 1 günde dirençleri zoooort etti. İnternetten kaliteli almak en iyisi, depolarda nemin altında bekletmiyorlar en azından

Karaköyden dediğiniz ledlerden aldım 5v dc adaptörü modifiye edip taktım. 1 günde dirençleri zoooort etti. İnternetten kaliteli almak en iyisi, depolarda nemin altında bekletmiyorlar en azından
Siz şuan hangi ledden kullanıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri