PUBG drop sorunu yaşıyorum

Reaksiyon skoru
168
Merhaba. Pubg de drop sorunu yaşıyorum. Fps düşmüyor oyun sürekli 1sn drop yiyor. Oyunu ilk alıp oynadığım zamanlarda olmuyordu. Başka notebook kullanan arkadaşlarımda drop olmuyor bir tek bende oluyor. Belki optimizasyon ile ilgilidir diyorum oyuna güncelleme gelmesini bekliyorum bir şey gelmiyor. Sıcaklıklar normal ama ram kullanımı 15gb ı geçiyor. Hatta sinirlenip oyunu kapattıktan sonra masaüstü de donmaya başlıyor. Bilen çözen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Oyunda her türlü ayarı deniyorum düzelmiyor. Oyun ssd de kurulu. Bilgisayarımda virüs olamaz.

Sistemim: Notebook
i7 10750h
Gtx 1650ti
2*8 16gb ram 2933mhz
Samsung pm981a 256gb
Seagate 1tb 5400rpm hdd

Merhaba. PUBG de drop sorunu yaşıyorum. Fps düşmüyor oyun sürekli 1sn drop yiyor. Oyunu ilk alıp oynadığım zamanlarda olmuyordu. Başka notebook kullanan arkadaşlarımda drop olmuyor bir tek bende oluyor. Belki optimizasyon ile ilgilidir diyorum oyuna güncelleme gelmesini bekliyorum bir şey gelmiyor. Sıcaklıklar normal ama ram kullanımı 15gb ı geçiyor. Hatta sinirlenip oyunu kapattıktan sonra masaüstü de donmaya başlıyor. Bilen çözen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Oyunda her türlü ayarı deniyorum düzelmiyor. Oyun ssd de kurulu. Bilgisayarımda virüs olamaz.

Sistemim: Notebook
i7 10750h
Gtx 1650ti
2*8 16gb ram 2933mhz
Samsung pm981a 256gb
Seagate 1tb 5400rpm hdd
Sıcaklık ve kullanımlar nasıl ?

Sıcaklık ve kullanımlar nasıl ?
Galiba drop haritadan dolayı kaynaklanıyor. Çünkü az önce sıcaklıklara bakmak için oyuna girdim oyun beni miramara attı ve herhangi bir drop ile karşılaşmadım. Resimdeki sıcaklık değerleri ultra ayarlarda oluşmuştur. Diğer haritalarda ki değerleri de paylaşacağım.

Ekran Görüntüsü (232).png

Galiba drop haritadan dolayı kaynaklanıyor. Çünkü az önce sıcaklıklara bakmak için oyuna girdim oyun beni miramara attı ve herhangi bir drop ile karşılaşmadım. Resimdeki sıcaklık değerleri ultra ayarlarda oluşmuştur. Diğer haritalarda ki değerleri de paylaşacağım.

Alıntıyı görüntüle
%15 kullanımda 79 derece çok çok fazla.

%15 kullanımda 79 derece çok çok fazla.
En düşük ayarlarda da aynı değerleri görüyorum. Sıcaklıktan dolayı da drop yiyor olabilirim. Bilgisayarın genel bakımı 3 ay önce monster ın servisi tarafından yapıldı. Geldiğinde her şeyini kontrol ettim gayet güzel yapmışlardı. Bilgisayar günde sürekli açık. 1 hafta önce bilgisayarın içini tekrar açtığımda içinin toz kaplı olduğunu gördüm ve havayla temizledim. Termal macununa dokunmadım. Sıcaklıkları düşürmek için başka ne yapabilirim.

En düşük ayarlarda da aynı değerleri görüyorum. Sıcaklıktan dolayı da drop yiyor olabilirim. Bilgisayarın genel bakımı 3 ay önce monster ın servisi tarafından yapıldı. Geldiğinde her şeyini kontrol ettim gayet güzel yapmışlardı. Bilgisayar günde sürekli açık. 1 hafta önce bilgisayarın içini tekrar açtığımda içinin toz kaplı olduğunu gördüm ve havayla temizledim. Termal macununa dokunmadım. Sıcaklıkları düşürmek için başka ne yapabilirim.
Laptop olduğunu bilmiyordum laptop ise kabul edilebilir sıcaklıklar.

Geri