DDR4 Ram önerisi Ryzen

A320MF Anakart / Ryzen 1400
Hayırlı Bayramlar
Oc ile uğraşmam derseniz ki onlarla zaten pek olmaz, direk şunu alıp geçin.

Oc ile uğraşmam derseniz ki onlarla zaten pek olmaz, direk şunu alıp geçin.

Şunu almanı önermem. Ben bayramdan önce sipariş verdim fakat 3 gün boyunca kargoya vermediler. Satıcı sorumsuz. Zaten değerlendirmeye bakarsan 2 yorumdan biri benim yorumum.

Şunu almanı önermem. Ben bayramdan önce sipariş verdim fakat 3 gün boyunca kargoya vermediler. Satıcı sorumsuz. Zaten değerlendirmeye bakarsan 2 yorumdan biri benim yorumum.
Evet kargoyu geç verebiliyormuş ama ürün fiyatına bakarsak beklemeye değer bence

Evet kargoyu geç verebiliyormuş ama ürün fiyatına bakarsak beklemeye değer bence
ürünü vaadettiği sürede vermiyor. Böyle bir sorumsuzdan ürün almak riskli. Bu sadece kargo ile alakalı deil. İlerde geri iade veya başka bi teknik sorun çıkarsa böyle bi rezillik yapmayacağı ne malum. Uzun vadede karar ver bence. üzerine biraz daha para ekleyip daha iyi hizmet ve daha iyi bir ürüne sahip olabilirsin. Aslında 2 gün önce bir kapmanya vardı. NEO FORZA CL 15 RAM 390 tl. CL15 olması süper ama son ürünü ben aldım.O yüzden fiyatı 70 tl arttı. Onu öneremiyecem sana.

ürünü vaadettiği sürede vermiyor. Böyle bir sorumsuzdan ürün almak riskli. Bu sadece kargo ile alakalı deil. İlerde geri iade veya başka bi teknik sorun çıkarsa böyle bi rezillik yapmayacağı ne malum. Uzun vadede karar ver bence. üzerine biraz daha para ekleyip daha iyi hizmet ve daha iyi bir ürüne sahip olabilirsin. Aslında 2 gün önce bir kapmanya vardı. NEO FORZA CL 15 RAM 390 TL. CL15 olması süper ama son ürünü ben aldım.O yüzden fiyatı 70 TL arttı. Onu öneremiyecem sana.
Mağaza yeni, geri bildirimi az olsa direk önermezdim ama %97 olumlu geri bildirim almış sonuçta.
Marka sorun değilse buna da bakabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,957
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri