ahmettahsinjr
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Bütçe
- 400
A320MF Anakart / Ryzen 1400
Hayırlı Bayramlar
Hayırlı Bayramlar
19 TL artırabilirseniz önerim :A320MF Anakart / Ryzen 1400
Hayırlı Bayramlar
Amd uyar demi19 TL artırabilirseniz önerim :
Hayırlı bayramlar.
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Uyar.Amd uyar demi
Oc ile uğraşmam derseniz ki onlarla zaten pek olmaz, direk şunu alıp geçin.A320MF Anakart / Ryzen 1400
Hayırlı Bayramlar
Oc ile uğraşmam derseniz ki onlarla zaten pek olmaz, direk şunu alıp geçin.
![]()
Patriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Patriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Patriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Evet kargoyu geç verebiliyormuş ama ürün fiyatına bakarsak beklemeye değer bence![]()
Patriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Patriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Patriot PVS48G300C6 Viper Steel 8GB 3000 MHz DDR4 Soğutuculu Gaming PC Ram incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Şunu almanı önermem. Ben bayramdan önce sipariş verdim fakat 3 gün boyunca kargoya vermediler. Satıcı sorumsuz. Zaten değerlendirmeye bakarsan 2 yorumdan biri benim yorumum.
ürünü vaadettiği sürede vermiyor. Böyle bir sorumsuzdan ürün almak riskli. Bu sadece kargo ile alakalı deil. İlerde geri iade veya başka bi teknik sorun çıkarsa böyle bi rezillik yapmayacağı ne malum. Uzun vadede karar ver bence. üzerine biraz daha para ekleyip daha iyi hizmet ve daha iyi bir ürüne sahip olabilirsin. Aslında 2 gün önce bir kapmanya vardı. NEO FORZA CL 15 RAM 390 tl. CL15 olması süper ama son ürünü ben aldım.O yüzden fiyatı 70 tl arttı. Onu öneremiyecem sana.Evet kargoyu geç verebiliyormuş ama ürün fiyatına bakarsak beklemeye değer bence
Mağaza yeni, geri bildirimi az olsa direk önermezdim ama %97 olumlu geri bildirim almış sonuçta.ürünü vaadettiği sürede vermiyor. Böyle bir sorumsuzdan ürün almak riskli. Bu sadece kargo ile alakalı deil. İlerde geri iade veya başka bi teknik sorun çıkarsa böyle bi rezillik yapmayacağı ne malum. Uzun vadede karar ver bence. üzerine biraz daha para ekleyip daha iyi hizmet ve daha iyi bir ürüne sahip olabilirsin. Aslında 2 gün önce bir kapmanya vardı. NEO FORZA CL 15 RAM 390 TL. CL15 olması süper ama son ürünü ben aldım.O yüzden fiyatı 70 TL arttı. Onu öneremiyecem sana.
20-25 tl için ben gereksiz oldugunu düşünüyorum.Mağaza yeni, geri bildirimi az olsa direk önermezdim ama %97 olumlu geri bildirim almış sonuçta.
Marka sorun değilse buna da bakabilir.
Hepsiburada.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
O da alınabilir, hatta uyum konusunda daha çok güven veriyor diyebilirim.20-25 TL için ben gereksiz oldugunu düşünüyorum.
şu nasıl acaba : https://www.trendyol.com/neoforza/8...-37357514?boutiqueId=574268&merchantId=106740