GTA 4 optimize edildimi

Emirking3470

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
401
Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce gta 4 indirmiştim orjinal ,kasmasından oynayamamıştım şimdi güncelleme falan geldimi yoksa hala optimize sorunu varmı.

Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce gta 4 indirmiştim orjinal ,kasmasından oynayamamıştım şimdi güncelleme falan geldimi yoksa hala optimize sorunu varmı.
12 yıllık oyuna ne güncellemesi gelecek?
Rockstar'ın işine bak yav güncelleme geliyormuş.

Son düzenleme:
Evet hocam. GTA 4 Rockstar tarafından geçtiğimiz aylarda düzeltildi. Şimdi Rockstar'ın bunu düzelttiğine mi sevineyim yoksa 12 sene sonra akıllarına gelmesine mi üzüleyim.

Evet hocam. GTA 4 Rockstar tarafından geçtiğimiz aylarda düzeltildi. Şimdi Rockstar'ın bunu düzelttiğine mi sevineyim yoksa 12 sene sonra akıllarına gelmesine mi üzüleyim.
Yapması bile bir şey. GTA SA, VC, Bully, Max Payne 3, LA Noire falan hala sorunlu. Acaba laf olur diye mi getirmiyorlar?

Yapması bile bir şey. GTA SA, VC, Bully, Max Payne 3, LA Noire falan hala sorunlu. Acaba laf olur diye mi getirmiyorlar?
La Noire bu saatten sonra düzelmez. Yapımcı firma iflas etti kapandı.

r3 1200 af rx570 4 gb 16gb ram ile en yüksek ayarlarda rahatça oynadım ara sıra fps düştü gibi oldu ama hiç sıkıntısı yok

Vice City ve 3 çok sorunlu. Afterburner'dan FPS'i 60'a sabitlemezsen fazla FPS'den drop yiyorsun sabitlesen bile kasıyor gibi gözüküyor. İki nostalji yapalım diyoruz kursağımızda kalıyor :(

Rockstar' ın en nefret huyu bu gerçekten sinir bozucu.''EN İYİSİNİ BİZ YAPARIZ!'' düşünceleri yüzünden ne SA VC remasterleri hem de Max Payne remastered çıkmıyor

Sistemim yetersiz değil gta 5 de 80fps alıyorum
gta 4 gta san andreas gta vice city korsan versiyonları orjinal versiyonlarından daha optimize gta 4 ü korsan öneriyorum çünkü ben fazlasıyla korsan oynadıktan sonra orjinalini alayim demiştim ve inanılmaz kötü bir optimizesi vardı eski olduğu için böyle ve oyunu kırıp korsan yapan insanlar oyunu orjinal yapanlara göre daha güzel optimizeli yapmışlar muhtemelen içinde fps arttırıcak modlar yüklüydü

Optimizasyon sorunu çözüldü ancak hala çok hata var. Oyunun son görevindeki hatayı düzeltmediler daha. çok sinir bozucu bir hata

Geri