250-430 TL Mouse Önerisi

gallax

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
430
Merhaba arkadaşlar 200 ile 430 tl mouse arıyorum.Malum kurban bayramı olduğu için bir kaç ürünlerde de indirimler var.Elimin uzunluğu 19 cm genişliği 9.5 cm iki tane mouse gözümü kestirdim.

1.https://www.hepsiburada.com/msi-gg-gm08-clutch-gm08-optik-oyuncu-mouse-pm-HB00001A8XX8 bu mouse 10 milyon tıklama ömrü az olmasına karşın bunu seçmemdeki en büyük sebep daha önce gm40 kullanıyor olmam ve o mouse a ciddi mana da benzemesi elim de olsa gm40 almak isterdim yeniden ama mouse artık satışta değil.Ve elimdeki birazcık bozuldu.Kaydırırken ses yapıyor ama 3 4 yıl güzel idare etti.

2.https://www.hepsiburada.com/steelseries-sensei-310-oyuncu-mouse-p-HBV000007FJZ5 bu biraz fiyatı fazla olsa da 50 milyon tıklama ömrü var ve mousun arka yuvası pek büyük değil gibi hoşuma gitti önceki mousum(gm40)125 uzunluk 38 genişliği vardı.Ve o mouse da benziyor ama mousun arka yuvasından korkuyorum.Ben mouse'u kavramayı seviyorum.Ama size fotoğraf atıp hangi tutuş yaptığımı göstermek istiyorum.Bir fps oyununda aynı böyle şekil tutuyorum(siz hangi tutuş olduğunu çok iyi anlayacağından yazmak istemedim çünkü ben tam anlamıyla bilmiyorum.)

Bir mouse da istediğim şeyler;arka yuvası büyük olmasın ben mouse'u kavramak istiyorum.Arka yuvası büyük olunca elimde rahatsızlık oluşuyor,ve mouse 125 uzunluktan aşağı olmasın lütfen küçük mouse kullanamıyorum burda sanki elimdeki mouse küçük gibi gözükse de elimde rahat oturuyor.Ve fiyat olarak 450 tl ye çıkamam anlayışla karşılarsanız sevinirim :/

Ekler

• ahahaha.jpg
    ahahaha.jpg
    97 KB · Hit: 84
Palm galiba tutuşunuz. Razer Basilisk önerebilirim.

kablosuz olan versiyonu mu çünkü diğeri 999 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslına bakarsanız çok güzel gözüküyor uzunluk olarakta ama soldaki cep gibi olan şeyli mouseları hiç kullanmamıştım
Kablosuz versiyonu evet. Fiyatına göre çok güzel bir mouse.

Kablosuz versiyonu evet. Fiyatına göre çok güzel bir mouse.
sensei 310 mu yoksa bunu mu önerirsiniz çok kararsız kaldım çok güzel gözüküyor bu mouse da çoğu istediğim şeyi karşılıyor

Gm08 almayın bende var hızlı dönmelerde takılıyor
cevap için sağolun eğer öyleyse onu eliyorum

sensei 310 mu yoksa bunu mu önerirsiniz çok kararsız kaldım çok güzel gözüküyor bu mouse da çoğu istediğim şeyi karşılıyor

cevap için sağolun eğer öyleyse onu eliyorum
Basilisk Sensei 310'dan daha iyi.

Palm galiba tutuşunuz. Razer Basilisk önerebilirim.
Palm olmadığı kesin. Claw a benzer bir tutuş şekli var arkadaşın. Tam claw değil ama kesinlikle palm la uzaktan yakından alakası yok.

Önerim:

Fingertio claw karışık bir şey gibi duruyor.

Elinizin alt kısmı değiyor mu?

Bu arada Palm demek için kör olmak gerekir bu tutuşa

Palm olmadığı kesin. Claw a benzer bir tutuş şekli var arkadaşın. Tam claw değil ama kesinlikle palm la uzaktan yakından alakası yok.

Önerim:
CLAW+PALM karışımı bir tutuşu var gözlemlediğim kadarıyla

Geri