RainbowTreasure
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 114
Şu an ben de mouse arayışı içerisindeyim o yüzden opera yer işaretlerimde hazırda kayıtlı listem varBune knk önüne gelen mouse linkini atmışsın.
Şu an ben de mouse arayışı içerisindeyim o yüzden opera yer işaretlerimde hazırda kayıtlı listem varBune knk önüne gelen mouse linkini atmışsın.
Mamba Elite kalitesiz bir ürün bence. DeathAdder V2 daha iyi bir tercih.Ailenden birinin telefonu ile yeni bir Hepsiburada hesabı açarsan ilk siparişe özel 50 TL indirim var.
Benim tercihim bu ikisi olurdu;
Alternatif olarak bu 2 model var.
Aerox çok hoş duruyor hafif vb ama Razer sensör vb özellik olarak piyasanın en iyi üreticilerinden ikisi arasından tercih yapmak en mantıklısı olacak gibi.Mamba Elite kalitesiz bir ürün bence. DeathAdder V2 daha iyi bir tercih.
Bu arada Model O'ya da bakılabilir.
![]()
Glorious Model O Mat Siyah Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Glorious Model O Mat Siyah Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Steelseries Aerox 3 benimde çok hoşuma giden bir mouse fakat herhalde öyle delikli hafif bir mouse alacak olsam kablosuz tercih ederdim o da 900 Tl olduğu içinAerox çok hoş duruyor hafif vb ama Razer sensör vb özellik olarak piyasanın en iyi üreticilerinden ikisi arasından tercih yapmak en mantıklısı olacak gibi.
http://*****/uz2sB65 bu mouse uzun zamandır kullanıyorum şahsen ben memnunumYaklaşık 4-5 yıldır Logitech G300 s kullanıyordum fakat artık mouse'un sol tıkının tıklama ömrü bitti gibi bir şey bu yüzden yeni mouse almak istiyorum. Bütçem en fazla 400-500 TL arası daha çok fps oyunları oynuyorum valorant, rainbow gibi. Mouse tutuş şeklim claw ile fingertip arası. Elimin boyutu 17 cm. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.