Ugreen 20w şarj adaptörü kullanılırmı ?

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar ben daha yeni İphone 11 aksesuarsız kutu aldım malum içinden şarj adaptörü çıkmadığı için bende internetten güvenilir olarak bildiğim ugreen marka 20w şarj adaptörü aldım ama telefonu mu şarja taktığımda süre olarak bir sıkıntı yok fakat telefon şarj olurken telefonda ısınma oluyor bu normal midir , ugreen marka şarj adaptörünü kullanmaya devam etsem bir sıkıntı olur mu?
Cevaplarsanız sevinirim .

Her telefon şarj olurken ısınır ugreen bildiğim kadarıyla iyi marka ama istersen şarj olurken kaç derecelere çıkıyor kontrol et

Merhabalar ben daha yeni İphone 11 aksesuarsız kutu aldım malum içinden şarj adaptörü çıkmadığı için bende internetten güvenilir olarak bildiğim ugreen marka 20w şarj adaptörü aldım ama telefonu mu şarja taktığımda süre olarak bir sıkıntı yok fakat telefon şarj olurken telefonda ısınma oluyor bu normal midir , ugreen marka şarj adaptörünü kullanmaya devam etsem bir sıkıntı olur mu?
Cevaplarsanız sevinirim .
Şarj olurken ısınması normal fakat aşırı bir fark varsa bir gariplik olabilir. Bu arada kaç paraya aldınız link falan var mı?
Aynı şekilde içerisinden hızlı şarja destekli kablo da olması lazım standart bir kabloyla olmaz o iş.

hepsiburada dan aldim normalde 130 tlydi ama mobıl uygulamaya ozel indirim vardi 50 tl, o yüzden bana 80 tl ye geldi. Yorumun icinde teşekkür ederim

Şarj olurken ısınması normal fakat aşırı bir fark varsa bir gariplik olabilir. Bu arada kaç paraya aldınız link falan var mı?
Aynı şekilde içerisinden hızlı şarja destekli kablo da olması lazım standart bir kabloyla olmaz o
kutunun icinden cikan kabloyu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece adaptör mü çıktı içinden.
evet

kutunun icinden cikan kabloyu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet
Valla bende de var ugreen marka iphone adaptörü ve kablosu ikiside ayrı ayrı aldım ikiside hızlı şarj destekli.

senin telefonunda da ısınma oluyor mu peki
Yok olmuyor. Bu arada ben fazladan almıştım yedek olsun diye ama bozulcak gibi çıkmadı kapalı kutuda lazımsa kablosunu satayım sana pd uyumlu orijinal iphone çipli uyumsuzluk çıkarmaz yani. Bunun kablo çiplerinde muadil kullananlarda oluyor ondan söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,897
Üyeler
186,551
Son üye
KuaNTuRK
Geri