ethernet adaptör kiti alınır mı

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,357
Bütçe
300
Hayır senin attığın cihazın olayı ayrı, aynı işlevi görmez ethernet adaptor ile.

Hayır senin attığın cihazın olayı ayrı, aynı işlevi görmez ethernet adaptor ile.
Bütçem 300TL ne önerirsiniz ? İnternetim 16Mbps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki ya bu ? 2li set diyor

Bütçem 300TL ne önerirsiniz ? İnternetim 16Mbps
Ethernet kitini hiç denemedim hangi cihaz iyidir değildir onu da bilmiyorum ethernet kiti için.
Benim tek tavsiyem bir router alıp access point olarak kullanman en temizi bu yol olur hiçbir hız kaybı ya da Ping sorunu yasamazsin(modem bağlantına göre). Ben Keenetic extra router kullanıyorum memnunum. Ethernet kiti konusunda belki moderatörun bilgisi vardır.
@alpolojix

Ethernet kitini hiç denemedim hangi cihaz iyidir değildir onu da bilmiyorum ethernet kiti için.
Benim tek tavsiyem bir router alıp access point olarak kullanman en temizi bu yol olur hiçbir hız kaybı ya da Ping sorunu yasamazsin(modem bağlantına göre). Ben Keenetic extra router kullanıyorum memnunum. Ethernet kiti konusunda belki moderatörun bilgisi vardır.
@alpolojix
Hocam dediğiniz şeyi anlamadım. Sİze sorunumu şöyle izah ediyim.

Bizim internet salonda. Yeni pc aldım. Ama internet bağlayamıyorum. Wi-fi adaptörlerinde ping oluyor diyorlar Zaten int hızım düşük.

Hocam dediğiniz şeyi anlamadım. Sİze sorunumu şöyle izah ediyim.

Bizim internet salonda. Yeni pc aldım. Ama internet bağlayamıyorum. Wi-fi adaptörlerinde ping oluyor diyorlar Zaten int hızım düşük.
Hocam ethernet kablosu ile bağlanmanma şansınız yok mu?

Yani hocam ping sorunu hız kaybı falan istemiyorsan kablo ile bağlanman şart hele ki oyun oynayacaksan

malesef

https://www.n11.com/urun/zyxel-pla4211-500-mbps-powerline-ethernet-adaptoru-83587?magaza=modemci Bu olur mu hocam ?
Ethernet adaptör kitleri konusunda bilgim yok hocam hangisi iyidir değildir illa denemek istiyorsanız amazon üzerinden bir model bulup satın almanız daha iyi olur amazon üzerinde iade etmek çok kolay sorun çıkarmadan alıyorlar iadeyi

Bizim internet salonda. Yeni pc aldım. Ama internet bağlayamıyorum. Wi-fi adaptörlerinde ping oluyor diyorlar Zaten int hızım düşük
Oyun oynayacaksanız bundan sakın almayın derim. Powerline adaptörlerin çoğu sıkıntılı oluyor.
En temizi halı altı-duvar kenarından kablo çekmek.

Oyun oynayacaksanız bundan sakın almayın derim. Powerline adaptörlerin çoğu sıkıntılı oluyor.
En temizi halı altı-duvar kenarından kablo çekmek.
Hocam maalesef öyle bir imkanım yok. Bütçemi 400 TL yaptım başka bir öneriniz yok mu ? İstediğim tek şey Ping’imin fps oyunlarına göre olması.

Geri