Gece düşünceleri sizdede oluyor mu

rastgele seyler geliyor aklıma suna noldu falan diye ama bir his var icimde beni yiyor 2. hayatim varmis gibi hissediyorum sanki ben yönetmiyor musum gibi hissediyorum kendimi hayatimi
Ben bazen düşünürken neyi düşündüğümü unutup konuyu kapatıyorum :d

Cok degisik hissediyorum gün içinde acayip değişik gelmeye başliyor bazen hayat görme yetisi yürüme falan senki ben yapmiyormusum gibi

Ya üstümüzü örten annemiz değilse
Aklıma şey geldi hani şöyle böyle olursa cinler şunu yapar tiktok akımı vardı ya 🤮 yoksa cinler mi örtüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadas cok merak ediyorum ben gece niyeyse böyle dusuncelere dalıyorum 3090'Lı sistem çok pahalı değil mi niye alıyorsun 1660 super al falan gece hep böyle degisik dusuncelere dalıyom negatif dusunmeye basliyom sizdede oluyo mu
Çoğu kişi günün temposunda düşünemediği için yatarken düşünüyordur zannımca.

Ben rüyamda rx480 aldım diye o kadar sevinmiştim ki tüm gün aklımdan çıkmadı

Ruhum bile fakir rüyamda 3090ti yerine rx480 görüp sevinçten uçuyom :D

herkese rüyasında 3090 görmek nasip olsun

Arkadas cok merak ediyorum ben gece niyeyse böyle dusuncelere dalıyorum 3090'Lı sistem çok pahalı değil mi niye alıyorsun 1660 super al falan gece hep böyle degisik dusuncelere dalıyom negatif dusunmeye basliyom sizdede oluyo mu
bende acaba yarın şu oyunu indirsem kasarmı,kasıyor.Yapamayacağım şeyleri düşünmüyorum ben.Yapacağım ufak tufak şeyler düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

playstation 2 almıştım rüyamda sevincimden uçuyodum

Geri