Samsung Galaxy S20 FE Nasıl Cihazdır?

batarya konusunda bir sıkıntısı yok snapdragona göre daha az gidiyor ama 1 günü çıkartıyor ısınma sorunu ise biraz can sıkabilir ama aman aman bir ısınması yok
bunun dışında exynos lu olanı da alınır o fiyatta daha iyi telefon yok

Exynos işlemcisi sıkıntılı, kasma, ısınma , donma ve dokunmatiğin çalışmaması gibi sorunlar var. Tavsiye etmiyorum, ancak Snapdragon 865 olan versiyonu şahane, bence segmentin en iyisi. Snapdragon 865 işlemcili versiyonu nasıl alacağım derseniz, Mediamarkt bayisine gidip elden almanız gerekmekte. Snapdragon 865 olan modelini kesinlikle tavsiye ederim, telefonun tasarımı şahane. Ekranı gayet iyi. Kamerası mükemmel. Snapdragon 865'in performansını tartışmaya gerek bile yok, en güçlü işlemciydi birkaç ay öncesine kadar.

Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Uzun kullanımda Snapdragonla yarışamıyor Exynos.

Kaç sene kullanmak istediğine bağlı biraz bu

Telefon zaten üst seviye dostum ama uzun kullanım testi gerekiyor.
Benim görüşüm bence güncel bir telefon bakın androidde en son çıkanı almak mantıklı he Apple olsaydı bir önceki modellere de bakabilirsiniz.

Benim görüşüm bence güncel bir telefon bakın androidde en son çıkanı almak mantıklı he Apple olsaydı bir önceki modellere de bakabilirsiniz.
Söylediğinin bir geçerliliği yok maalesef.

Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Samsung da sağlam ama ben xiaomici olduğumdan Xiaomi öneririm o fiyat bandında mi 10 t var çok güçlü ve ısınma sorunları falan yok.

Exynos islemcili modelini önermem çok ısınıyor. Oyun oynarken vs. droplara sebep oluyor. Sp865 li modeli ise alınır. Yoksa almayın

S20 FE'de sorun yaşayan çok kullanıcı var, yerinizde olsam Poco F3 alırım.

Edit: bütçe 4.000'miş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri