Neler Yeni

Samsung Galaxy S20 FE Nasıl Cihazdır?

şahin doğan

80+ Platinum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

şahin doğan

80+ Platinum
Oyun oynamadığım için ısınması pek korkutmuyor fakat bataryası korkutuyor.
arkadaşımda var yakın bir arkadaşım her gün görüştüğüm o da oyun oynamıyor ve telefonu 120 hz de kullanıyor 1 günü rahat çıkartıyor telefon

HoYeon Jung

80+ Gold
Maks 4000, oyun oynamıyorum açıkçası.
Eğer kameraya "gerçekten" önem veriyorsanız A52 alın. Alternatif olarak ise Redmi Note 10 Pro, Realme 7 Pro önerebilirim. 2.el tarafında Android cihazlara bakmanızı pek tavsiye etmiyorum çünkü cihazla oynuyorlar bazıları.
Eğer 2.el istiyorsanız,
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-nokta-hatasiz-mi-10-t-8-128-930811061/detay
böyle bir şey öneririm. Kalan 500TL ile de aksesuar alırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynamadığım için ısınması pek korkutmuyor fakat bataryası korkutuyor.
Bataryasının tam olarak neyinden korkuyorsunuz? Evet, 120hz ile gerçekten batarya biraz hızlı bitiyormuş ama günü çıkartır normal kullanımda. 60hz kullanırsanız, çok daha rahat çıkartırsınız günü. Ancak gene de tavsiye etmiyorum telefonu. Karar sizin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eğer kameraya "gerçekten" önem veriyorsanız A52 alın. Alternatif olarak ise Redmi Note 10 Pro, Realme 7 Pro önerebilirim. 2.el tarafında Android cihazlara bakmanızı pek tavsiye etmiyorum çünkü cihazla oynuyorlar bazıları.
Eğer 2.el istiyorsanız,
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-nokta-hatasiz-mi-10-t-8-128-930811061/detay
böyle bir şey öneririm. Kalan 500TL ile de aksesuar alırsınız.

Bataryasının tam olarak neyinden korkuyorsunuz? Evet, 120hz ile gerçekten batarya biraz hızlı bitiyormuş ama günü çıkartır normal kullanımda. 60hz kullanırsanız, çok daha rahat çıkartırsınız günü. Ancak gene de tavsiye etmiyorum telefonu. Karar sizin.
3 saat ekran süresi aldığını söyleyenler vardı. Yoksa bu A52'nin falan S20 FE ile kapisabilecegini pek sanmiyorum.

rtx 3090

80+ Silver
Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Herhangi bir deneyimim yok ama Vatan mağazasında gidip denyimleyince ekranın çok kötü olması dikkatimi çekti ekrana önem veren biriyseniz tavsiye etmem.

HoYeon Jung

80+ Gold
3 saat ekran süresi aldığını söyleyenler vardı. Yoksa bu A52'nin falan S20 FE ile kapisabilecegini pek sanmiyorum.
Haklısınız, ancak 3 saat ekran süresi bence imkansız. Abartmadan söylemek gerekirse, bataryası yeni S3 Mini falan daha fazla alıyordur. 4500mah bataryası var, kolay kolay biteceğini sanmıyorum. 3 saat ekran süresi alan arkadaş 120hz açık bir şekilde PUBG Mobile gibi şarj yiyen oyunlar oynamıştır.

Herhangi bir deneyimim yok ama Vatan mağazasında gidip denyimleyince ekranın çok kötü olması dikkatimi çekti ekrana önem veren biriyseniz tavsiye etmem.
Neden beğenmediniz ki? FHD+ ekran ve Super AMOLED var telefonda.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Haklısınız, ancak 3 saat ekran süresi bence imkansız. Abartmadan söylemek gerekirse, bataryası yeni S3 Mini falan daha fazla alıyordur. 4500mah bataryası var, kolay kolay biteceğini sanmıyorum. 3 saat ekran süresi alan arkadaş 120hz açık bir şekilde PUBG Mobile gibi şarj yiyen oyunlar oynamıştır.
Vallaha olabilir, bazı insanlar garip :D

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,768
İsim
Mert Metshi
arkadaşımda var yakın bir arkadaşım her gün görüştüğüm o da oyun oynamıyor ve telefonu 120 hz de kullanıyor 1 günü rahat çıkartıyor telefon
Kullanıma göre değişebilen bir şey benim annemde j8 var 2 gün gidiyor bende poco x3 var 1. günü dolduramadan şarjı bitiyor

şahin doğan

80+ Platinum
Kullanıma göre değişebilen bir şey benim annemde j8 var 2 gün gidiyor bende poco x3 var 1. günü dolduramadan şarjı bitiyor
oyun oynamıyorsan günlük kullanımda pek bir fark olmaz 2 kişi arasında

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Detayını tam bilmeden böyle şeylere inanmak mantıksız,
Burada telefondan 6,30 saat ekran süresi alabildiğimizi görüyoruz. Testi tam izlerseniz görürsünüz, bende tam izlemedim.
Gsmarena incelemesi var, cok iyi skor almis orada. Ama yorumlari ters yondeydi. Gerçi o Snapdragon modeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,614
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom