Kötü anılarınız...

kardeşim burası dertleşme forumu değil yardımlaşma forumu böyle gereksiz konuları açarak diğer insanlarında konularının önüne geçiyorsunuz yapmayın
Hadi ya. Kategorilere bakmanı öneririm dostum.

Demirde sallanıyordum babam geldi ''oglum orada sallanma bir yerini kırarsın'' dedi ve arkasını döndü yere düşüp kolumu kırdım,apartmanda yarışıyorduk ve sevdigim kızda vardı bende koşarken bir anda o kapıyı açmasın diye cama yumruk atmıştım açılmıştı ve kolum kesilmişti,sonra yere bi yapıştım burnum çatladı 3 tanesini yazmış olayım.
Adam ölümsüzlük bug I bulmuş. Ben adım atarken korkuyor.

Bence @KaanCK hocamız bir ajan. Ck'da illuminati gibi bir örgüt. Nickname o yüzden böyle.
Vatandan sistem aldım kanka.
:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ortapedik engelliyim başka sağlık sorunlarım var babam akciğer kanseri ve felçli daha ne olabilirki diye düşünüyorum
Çok kötümüş ya. Allah yolunu açık etsin.

kardeşim burası dertleşme forumu değil yardımlaşma forumu böyle gereksiz konuları açarak diğer insanlarında konularının önüne geçiyorsunuz yapmayın

Boş yapma kardeşim. Farkındaysan konu,konu dışı bölümüne açılmış. İlgini çekmiyorsa bakmazsın bu kadar basit.

@KaanCK hicam sürekli kötü anılar vs. hakında konular açıyorsunuz. Neden bu kadar pesimistsiniz ?

İlgisin çekmiyorsa bakmazsın bu kadar basit. Ayrıca boş konu olarak görüyorsun fakat mesaj atarak konuyu öne çıkarıyorsun?
Saldırıın aslanlarım vurun yiğitlerim. Gömün onu forumun tozlu sayfalarına 🤣

Kötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu :D
Kaan sana laf söylemek istemem ama bence böyle konular açmasan daha iyi olur bunun teknoloji ya da bilgilendirmeyle alakası yok sadece fikir.iyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,311
Son üye
hamsitava2026
Geri