Hansuo olayı hakkında ?

Sadece sesini duyduğumuz insanlara güvenmemek lazım juadis'e de hansuoya da

elayja disinda izledigim bir lol icerik ureticisi yok arada sirada bilal jester diye bir kanalin arkaya lol gameplay lerini koydugu hikayelerini dinliyorum digerleri pek sarmiyor

Hayal kırıklığına uğradım, videolardaki beyfendiliğine hayran kalmıştım. Konuk olduğu videolarda da tam bir istanbul beyfendisi gibiydi, gameplayini de severek izliyordum. Elayjadan sonra en sevdiğim insandı çok garip oldum.

Demek ki sessiz sakin insanların içleri pek de öyle değilmiş.

Travma oldu artık sevdiğim herkes kötü çıkıyor buda pedo çıktı arkadaş umarım itibar suikasti falandır yani ya.

napsın siyah ekran mı koysun ak adam pedo takıldığın şeye bak hansuonun ne yaptığı umrumda değilmiş yarın öbür gün çocuğa olsa ağlamican o zaman

Vay arkadaş. 2025 yılındasın. Bilgi çağındasın. Elinin altında internet var. 10 saniyelik bir aramayla "pedofili" nedir öğrenebilirsin. Ama yapmıyorsun. Ve aynen Türkiye'nin başkenti Sakarya diyen ve cahilliğinden %100 emin gibi Ben başkent Sakarya'ya gidiyorum diyen cahil rahatlığıyla "pedo" diyorsunuz. İnanılır gibi değil.

Pedofili, bir mental bozukluk ve tüm mental bozukluklar gibi DSM'de tanımlanır. Tanısı da ergenlik çağına girmemiş (maksimum 13 yaş) çocuklardan hoşlanmaktır. 16 yaşında birinden hoşlanmak pedofili medofili filan değildir. Pedofili diyenin de dünya düz diyenden farkı yoktur.

20 yaşında çocukla, 16-17 yaşında kızın ilişkisi dünyanın en normal şeyi olabilir. Böyle konuşmaları sırf adamı kötülemek için, rant elde etmek için, veya kıskandığın için kötülemek için gidip böyle video yapmak çok iğrenç. popüler kültür köleleri, erkek erkeğe ilişkilerin normalleştiği, 13 yaşında çocukların cinsiyet değiştirdiği "yeni normalde", kendisinden 3 yaş küçük kıza yazdı diye adamı ayıplayıp linç ediyorlar. Bundan 10 sene aynı şekilde ünlüler için gay videoları yapılırdı.

Gelinen noktada popüler kültürün kölesi koyunlar milleti "gay" diye linç etmek yerine kafayı yaş farklarıyla bozdu ve yaş farklarıyla linç ediyor.

Yok adam 30-40 yaşında filan olsa neyse de 20 yaşında çocuğu, 17 yaşında kızla konuştu diye linç etmek insanoğlunun aptallığının hiçbir sınırı olmadığını ve her türlü aptallığı sınırsızca yapabileceğini net bir şekilde gösteriyor. İnanılır gibi değil :D

Sanki hepiniz kızlarla flört etmiyorsunuz, böyle konuşmalar yapmıyorsunuz. yok 16 yaşındaymış, sanki kundaktaki bebek.

Son düzenleme:
Hansuoyu severek izlerdim çok sessiz sakin medeni bir insan gibi duruyordu ama perdenin altında neler varmış. Başta düşündüm ki karalama falandır ama hesabını kapatıp kaçması kabullendiği anlamına geliyor kızlar fake bile olsa hansuonun öyle şeyler demesi gene çok kötü merak edenler juadisin bu videosunu izleyeibilirler :
Ahmad abim hakkını verdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,575
Üyeler
186,752
Son üye
Musti1
Geri