Görev yöneticisinde gereksiz işlemler

Rindo

80+
Reaksiyon skoru
52
görev yöneticisi.PNG
Görev yöneticisini açtığımda bu şekilde bir sürü işlem görüyorum ve aşağıya doğru da baya uzunca gidiyor çoğunluk "Hizmet Ana Bilgisayarı:" ile başlıyor ayrıca görseldeki "System" yazısının başındaki simgeyle başlayanda çok var ismini hayatımda hiç görmediklerimde var bunlar gereksiz şeyler mi yada bilgisayarımda olması gereken ama açık olmaması gereken şeyler mi yoksa zaten olması gereken ve çalışması gereken şeyler mi sağ tıklayıp kapatmakta istemiyorum bir şeyleri bozarım diye aydınlatırsanız çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüleGörev yöneticisini açtığımda bu şekilde bir sürü işlem görüyorum ve aşağıya doğru da baya uzunca gidiyor çoğunluk "Hizmet Ana Bilgisayarı:" ile başlıyor ayrıca görseldeki "System" yazısının başındaki simgeyle başlayanda çok var ismini hayatımda hiç görmediklerimde var bunlar gereksiz şeyler mi yada bilgisayarımda olması gereken ama açık olmaması gereken şeyler mi yoksa zaten olması gereken ve çalışması gereken şeyler mi sağ tıklayıp kapatmakta istemiyorum bir şeyleri bozarım diye aydınlatırsanız çok sevinirim.
Bunlar bende de açık. Hizmet ana bilgisayarı ile başlayanları da kapatmak istesen bile kapatamazsın.

Geri