.i

yakala tut ensesinden aşağı götür ormanlık bir alana bırak yada ensesinden tutmaya korkarsan dondurma kutusu gibi bir kutuya koy kapağını kapat ormanlık alana dondurma kutusunun kapağını açıp bırak

tak eldiveni hızlıcana kapıver ve at.
o yürek yok işte :D zaten deli gibi kaçıyo görüp peşinden koşana kadar giriyo biyere sinek ilacı sıkmayı denedim o da işlemedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakala tut ensesinden aşağı götür ormanlık bir alana bırak yada ensesinden tutmaya korkarsan dondurma kutusu gibi bir kutuya koy kapağını kapat ormanlık alana dondurma kutusunun kapağını açıp bırak
küçük bi kertenkele ve benden hızlı koşuyor bi ara yakalamaya çaluştım ama direk bir deliğe girdi ve yaklaşık 7 8 gündür evde ordan oraya koşuyor

Bardağa sığabilecek boyutta mı? arkasından sessizce yaklaş, bardağı üstüne kapat sonra bardağın altına hemen bir kağıt geçir . Sonra salarsın dışarı

Duvara çıktığında kertenkelenin altına kavanoz koy, azıcık kuyruğuna değdir kavanozu. Zaten içine düşecektir. Kapağı kapat, doğal ortamına geri bırak. Bu arada kendi deneyimlerimden dolayı söylüyorum bunları.

Tut yakala bana ver ben bakarım ona :D

eve kertenkele girdi 4. kata kadar çıkmış azmi için tebrik ederim de nasıl çıkar bu evden
Eline terlik alıp öldürmen lazım yoksa yakalaman imkansız çok hızlılar.

kertenkelenin zararından çok yararı olur dursun elleeme bence sinekleri böcekleri filanda yiyor faydalı bir hayvan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri