Game Garajdan Sistem Alan Yardımcı Olabilirmi??

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum ordan kaç günde geldi ? sistem sorunlu mu sorunsuzmu geldi? montajında bir sorun varmı ? Ürünler de sıkıntı varmı?
sormak istiyorum ?

Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum ordan kaç günde geldi ? sistem sorunlu mu sorunsuzmu geldi? montajında bir sorun varmı ? Ürünler de sıkıntı varmı?
sormak istiyorum ?
Ben kardeşime sistem aldım. 5 gün sonra geldi. Sorunsuz geldi, montajında bir sorun yok, ürünlerde bir sıkıntı olmadı şuana kadar.

Alan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşamamış.

Ben kardeşime sistem aldım. 5 gün sonra geldi. Sorunsuz geldi, montajında bir sorun yok, ürünlerde bir sıkıntı olmadı şuana kadar.
hangi sistemi aldın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve nerde oturuyosunuz il olarak istanbulsa 5 biraz fazla gibi geldi

game garaj güç kaynakları hakkında bilgisi olan var mı?

hangi sistemi aldın

ve nerde oturuyosunuz il olarak istanbulsa 5 biraz fazla gibi geldi
Kocaeli de oturuyorum. Aquarius 5-AN sistemi özelleştirip aldım.

4:01 dakkaya al dostum :)
Modelden modele değişmekte, aquarius 5an için bilgi aldığımda aigo/darkflash tarafından üretiliyor dediler. Paylaştığınız modelde fsp üretmiş olabilir. En doğrusu alınacak model hakkında firmaya mail atmak yarım saat içinde dönüş yapıyorlar zaten çok ilgililer.

sormak istiyorum ?
knk yarın sabah sipariş vericem. aslında verdim ama ödemeyi yapamadım. yarın yardımcı olucaklarını söylediler. 3 iş günü içinde kargolayacaklarını söylediler bana. tahminimce cuma günü veririler kargoya. gelince sana artıları eksileri söylerim

Kocaeli de oturuyorum. Aquarius 5-AN sistemi özelleştirip aldım.
aga hangi gün verdin siparişi? ve kargoya ne zaman verdiler. söylermisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,492
Üyeler
193,061
Son üye
Rubarelitas
Geri