Redmental
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,186
Hayırlı olsun. Umarım sorun yaşamazsın.Anladım teşekkürler. İndirimden alıyorum bunu o zaman.
Hayırlı olsun. Umarım sorun yaşamazsın.Anladım teşekkürler. İndirimden alıyorum bunu o zaman.
Teşekkür ederim. Umarım. Bu arada Denemek için,Hayırlı olsun. Umarım sorun yaşamazsın.
Teşekkür ederim. Umarım. Bu arada Denemek için,
SATA 3 Kablo uzatıcı ve SATA POWER Çoğaltıcı var mıdır?
Zaten direk satıcıya gitmiyor para. Ürün geldiğinde ben onaylıyorum.
Aynen bu. Sata uzatıcı varmıdır?SATA power çoklayıcı dediğimiz bu sanırım.Sata Power Çoklayıcı Y Kablo Ekran Kartı Güç Kablosu Bakır Kablo Fiyatları ve Özellikleri
Sata Power Çoklayıcı Y Kablo Ekran Kartı Güç Kablosu Bakır Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Aynen bu. Sata uzatıcı varmıdır?
Ama garantisi gelirse veya Fatura gelirse sistemin Tamamen aldığımda değiştirtirim.
Gittigidiyordan asla ürün almam Elmacık olmadığı üzere. Yinede teşekkürler.O da bu sanırım fakat bunların en azından fiyatını hakeden ve bilindik olanlarını almakta fayda var. Ben örnek için atıyorum.
Örneklendirme için atıyorum bende zaten dostumGittigidiyordan asla ürün almam Elmacık olmadığı üzere. Yinede teşekkürler.
Dediğim gibi HDD'i zaten kuponla alabiliyorum. Render aldığım Videoları falan alıp atarım ilerde bunu alıp.Alıntıyı görüntüle
Son yorumlar bu şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örneklendirme için atıyorum bende zaten dostum![]()
Satıcı aynı?2 TB için yorum yapmış Djavo nickli kullanıcı sanki.
64 MB cache.Dediğim gibi HDD'i zaten kuponla alabiliyorum. Render aldığım Videoları falan alıp atarım ilerde bunu alıp.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcı aynı?
HDD Dünyası atıp duruyorsun sende ha64 MB cache.
İndirim kuponu ile 148 oluyor sanırsam.