🔥İndirim RX6900XT 14000TL!!!!

Tüpler hardline mı?
Hayır Soft
Pump/res Corsair XD5 olabilir
Ya 3 gündür onu düşünüyorum ya. XD5 çok cazip gelmiyor, bazıları flow rate'i kötü diyor şuna bak mesela
Ama aynı zamanda ucuz olduğu için ve pompayı radyatöre takmak için aparat çıktığı için kutudan cezbediyor QP de 1800'e satılıyor XD5

aslında bunu daha çok istiyorum ama gümrüğü ve kargosu cart curt çok pahalı oluyor

Hayır Soft

Ya 3 gündür onu düşünüyorum ya. XD5 çok cazip gelmiyor, bazıları flow rate'i kötü diyor şuna bak mesela
Ama aynı zamanda ucuz olduğu için ve pompayı radyatöre takmak için aparat çıktığı için kutudan cezbediyor QP de 1800'e satılıyor XD5

aslında bunu daha çok istiyorum ama gümrüğü ve kargosu cart curt çok pahalı oluyor
Bunlar aynı sınıf değiller ki birinin flow rate 800 birinin 1500 paraya kıyılacaksa EK d5 çok daha iyi burada.

Bunlar aynı sınıf değiller ki birinin flow rate 800 birinin 1500 paraya kıyılacaksa EK d5 çok daha iyi burada.
O iş öyle değil işte. EK therotical max i gösteriyor yani teorik olarak 1500 müş o, gerçekte waterblockların flow resistance'ını falan hesaba katınca o da 1500'den çok daha aşağıya düşüyor. Corsair ise realistik olanı yazmış 800 l/h diye. Ikisi de aynı pompayı kullanıyor zaten Xylem D5

O iş öyle değil işte. EK therotical max i gösteriyor yani teorik olarak 1500 müş o, gerçekte waterblockların flow resistance'ını falan hesaba katınca o da 1500'den çok daha aşağıya düşüyor. Corsair ise realistik olanı yazmış 800 l/h diye. Ikisi de aynı pompayı kullanıyor zaten Xylem D5
Aslında flow rate rezervuarın konumuna göre bile değişmiyor mu basıncı düşük olursa daha hızlı akar sonuçta. Bu l/h'ler max. RPM mi bu arada?

Aslında flow rate rezervuarın konumuna göre bile değişmiyor mu basıncı düşük olursa daha hızlı akar sonuçta. Bu l/h'ler max. RPM mi bu arada?
Ya tam emin değilim ne alsam 2200 e falan denk geliyor EK pump/res ve mounting aparatı çıkmıyor kutudan. XD5 ise QP'de 1800 e satılıyor ve mounting kit ile geliyor. Ikisi de aynı pompayı kullanıyor ondan eminim. Ama XD5'in design ında bi sıkıntı mı var anlamadım ama sanırım XD5 alcam

Benim yurt içi kargo 4-5 gündür sinoptan Vana bir kargo getiremedi türk kargolarının ne kadar kötü olduğunun ispatı (daha çok yurtiçi)
Yurt içi Bizim burda baya iyi.

Her şube aynı olmuyor.

O değilde bu benim açtığım konunun amacından çok cfrankonun su soğutmalı 6900XT hakkında bir konuya dönüştü gibi 2dk da bir bildirim gelio anlamadm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,266
Üyeler
184,610
Son üye
drago71
Geri