cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
UPS ile gönderdiler zaten amerikadan500 TL kargo mu? UPS ile gönderseler bile o kadar tutmuyor o nasıl kargoymuş...
UPS ile gönderdiler zaten amerikadan500 TL kargo mu? UPS ile gönderseler bile o kadar tutmuyor o nasıl kargoymuş...
Bütçe aşıyor maalesef fazla olsa para alırdımGenede al-sat yap en az 3-4K kazanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dlss nin amd versiyonumu
Ben DHL ile 3 Günde teslim alıyorum ve 170 Lira kargoUPS ile gönderdiler zaten amerikadan
peki memnunmusun kartından ?UPS ile gönderdiler zaten amerikadan
Hava soğutucusu ile memnun değilim ama sıvı soğutma ile çok güzel olcakpeki memnunmusun kartından ?
sıvı soğutma mı takacaksın kartına ?Hava soğutucusu ile memnun değilim ama sıvı soğutma ile çok güzel olcak
Benim yurt içi kargo 4-5 gündür sinoptan Vana bir kargo getiremedi türk kargolarının ne kadar kötü olduğunun ispatı (daha çok yurtiçi)Ben DHL ile 3 Günde teslim alıyorum ve 170 Lira kargo![]()
O üzden pcnde 3060 var.para yok be usta![]()
ekran kartı sistemimim fiyatındaO üzden pcnde 3060 var.
Custom olacak o zaman herhalde NZXT'nin AIO kiti de var ondan yapmazsın sanırım.Hava soğutucusu ile memnun değilim ama sıvı soğutma ile çok güzel olcak
Yav bari 3060şn var ona şükret şurda apuyla dayanmaya çalışıok.ekran kartı sistemimim fiyatında![]()
Evet custom, aliexpress den aldım her şeyi pump/res dışında. Aliexpress den 3000 liralık alışveriş yaptım çok komikCustom olacak o zaman herhalde NZXT'nin AIO kiti de var ondan yapmazsın sanırım.