burakhls515
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
İki panel tipi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi amacım oyun film video va panelde ghosting sorunu oluyor dediler.
IPS panel daha iyi.İki panel tipi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi amacım oyun film video va panelde ghosting sorunu oluyor dediler.
Neye gore kime gore? Ne yaptıgına, nasıl bir işle uğraştığına bakar bu iş. Ne için kullanılacaksa modele göre belirtilir. İps monitörlerin va monitörlerde üstün olduğu modeller olduğu gibi, va monitörlerin ips monitörlerden üstün olduğu modeller vardır. Monitör işi ciddi bir seçim gerektirir. Yıl 2021 olmuş hala ghostinge çözüm bulabilmiş bi monitöre rastlamadım bilenler beni bilgilendirsinips tabii ki
Renk yönünden IPS panel genel olarak daha iyi, profosyonel oyuncu değilsen oyundan IPS panel alman daha iyi olur. Ancak VA panelin çok aşağı kalır bir yönü yok.İki panel tipi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi amacım oyun film video va panelde ghosting sorunu oluyor dediler.
Allah razı olsun birisi sonunda dedi bunu.Direkt panel üzerinden kıyaslama olmaz. Modelleri belirtin.