Optimizasyonu leş bunu aklında tut ve alınabilinir derim.Steam'de 16,50 TL'ye düşmüş, arkadaşım olmadığı için solo oynayacağım. Alınır mı?
Ultrada açmanı tavsiye etmiyorum ama RAM 8 ise daha da zor 16 kabul ediyorum ve diyeceğim şu custom ayarlar yap ancak en iyi sonucu medium'Da alırsın.rx 5500 xt ve r5 3600 var, oynatır heralde 80 fps
16 gb ram evet, 53,25 bakiye var steamde. Önerebileceğin başka oyun var mı solo oynayacağımUltrada açmanı tavsiye etmiyorum ama RAM 8 ise daha da zor 16 kabul ediyorum ve diyeceğim şu custom ayarlar yap ancak en iyi sonucu medium'Da alırsın.
Ne tür seversin?16 gb ram evet, 53,25 bakiye var steamde. Önerebileceğin başka oyun var mı solo oynayacağım
Aksiyon olarak DOOM bakabilirsin indirime girince.Aksiyon ve macera. Mümkünse strateji, korku, bilim kurgu olmasın.
doom oynadım bi ara ama beğenmedim, tomb raider bitirdim. Strateji sevmiyorumAksiyon olarak DOOM bakabilirsin indirime girince.
Macera olarak Rise Of The Tomb Raider ve 2013 Tomb Raider
Strateji olarak indirimde fiyatı değişmemişse Civilation vı , HOI4 , EU4 , Age Of Empires olabilir.