Orjinal 2.el ps3 ne kadar eder?

Kllca

80+
Reaksiyon skoru
16
Öncelikle hepinize merhaba,bende bi kırık olmayan yani orjinal ps3 var hdd 12gb ve yanında 6-7 tane oyun var fakat bazıları çalışıyo bazıları donuyo bazılarıda loading ekranında kalıyo acaba ben bu ps3 ü 2.el fiyatıyla maks ne kadara satabilirim yanında 2 tane kol ve hdmi kablosuda var.

Orjinal - kırık pek fark etmiyor. Kırık PS3'ü sıfırlayınca oluyor sana orjinal zaten. Orjinal ps3'ü de kırdırmak da gayet basit. Fakat oyunlar biraz tartışmalı.

Soruya gelirsek ben 2 kollu kırık 20 oyunlu ps3'ü 850'ye satmıştım *keşke daha fazla isteseymişim* sende 950 civarı satarsın muhtemelen.

800-1000 arası kozmetiği ve oyunlara göre değişir.

ben olsam oyunlu bir şekilde 850tlye satarım pazarlık ile en fazla 800. daha aşağıya inme.
Hmm tamam teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bir şey daha sorcam benim bi arkadaşım kendi arkadaşına gta 5 dahil birkaç oyunlu ps3 ü 300 tl ye satmıştı ben baya ucuza sattığını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Hmm tamam teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bir şey daha sorcam benim bi arkadaşım kendi arkadaşına gta 5 dahil birkaç oyunlu ps3 ü 300 TL ye satmıştı ben baya ucuza sattığını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
İçinde gta 5 olan ps3 bilemiyorum belki ps3 bozuktur kolu falan odan okadar ucuza satmış olabilir

Geri