Orjinal 2.el ps3 ne kadar eder?

Kllca

80+
Reaksiyon skoru
16
Öncelikle hepinize merhaba,bende bi kırık olmayan yani orjinal ps3 var hdd 12gb ve yanında 6-7 tane oyun var fakat bazıları çalışıyo bazıları donuyo bazılarıda loading ekranında kalıyo acaba ben bu ps3 ü 2.el fiyatıyla maks ne kadara satabilirim yanında 2 tane kol ve hdmi kablosuda var.

Orjinal - kırık pek fark etmiyor. Kırık PS3'ü sıfırlayınca oluyor sana orjinal zaten. Orjinal ps3'ü de kırdırmak da gayet basit. Fakat oyunlar biraz tartışmalı.

Soruya gelirsek ben 2 kollu kırık 20 oyunlu ps3'ü 850'ye satmıştım *keşke daha fazla isteseymişim* sende 950 civarı satarsın muhtemelen.

800-1000 arası kozmetiği ve oyunlara göre değişir.

ben olsam oyunlu bir şekilde 850tlye satarım pazarlık ile en fazla 800. daha aşağıya inme.
Hmm tamam teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bir şey daha sorcam benim bi arkadaşım kendi arkadaşına gta 5 dahil birkaç oyunlu ps3 ü 300 tl ye satmıştı ben baya ucuza sattığını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Hmm tamam teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bir şey daha sorcam benim bi arkadaşım kendi arkadaşına gta 5 dahil birkaç oyunlu ps3 ü 300 TL ye satmıştı ben baya ucuza sattığını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
İçinde gta 5 olan ps3 bilemiyorum belki ps3 bozuktur kolu falan odan okadar ucuza satmış olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,026
Üyeler
189,201
Son üye
Lyca
Geri