Reppy
80+
- Reaksiyon skoru
- 225
Dolandırıcıya inanmak diye yazmıştımNeyine inanmadım bir anlatır mısın?
Dolandırıcıya inanmak diye yazmıştımNeyine inanmadım bir anlatır mısın?
Aga parayı almadan hiçbir şey vermicen ben mesela yüz yüze vermekten yanayım çünkü kargo ile biri sana bişey yolladığı zaman saat 5 e kadar iptal etme durumu var bu yüzden hep dikkat ederim.Forumda tam teşekkürlü troll dolandırıcı var . Dün de @Batuw adlı arkadaşı dolandırmış fakat adam çok değişik birisi ve acınası halde. Tek tek ss'lerle beraber anlatıcam.
Alıntıyı görüntüle
Steam kod istediğini uygun geldiğini söyleyip almak istediğini söyledi.
Alıntıyı görüntüle
Normal de önce para sonra kod şeklinde çalışıyorum fakat bu arkadaş çok samimi davrandığından ve uğraşmak istemediğimden kodu attım. Dolandırılmayı da hakettim, ama olay bu değil ''aracılı güvenilir'' biri ile yapsaydık kendine bir adam bulup onla beraber dolandıracaktı.
Şimdi en can alıcı kısıma gelelim. Arkadaşa forum ismini sorduğumda;
Alıntıyı görüntüle
@Batuw olduğunu söyledi ve batuw adlı arkadaşın steam hesabını attı. https://forum.donanimarsivi.com/kon...andiran-adam-adminlere-hakaret-ediyor.425895/
eğer böyle bir konu açmasaydı onun dolandırıcı sanıp iftira atmış olacaktım.
Sonuç olarak bu acınası veledi Allah'ından bulsun. 10 TL Steam cüzdan kod umrumda değil, sonuç olarak insanlara güvenmemi öğretti kendisine teşekkür ediyorum.
10 lirayı sokakta yerde bile bulabilirsin ama arkadaş nasıl bi hayat yaşıyorsaİnsanlar 10 TL dolandıracak kadar düşmüş. Yazık cidden.
10 lira la insan utanır. Bu para için bile bu şekillere giriyorsa ...şu arkadaş bana ulaşsın 10tlsini vereyim bıraksın bu işleri
Mesela forumda biri dolandırdı ismini biliyoruz ban dışında elinden başka ne gelir ?Cidden 10 TL için maymunluk yapan insanları anlamıyorum.
Bu bir bilgilendirmedir bu yüzden büyük harflerle yazılmıştır:
DONANIM ARŞİVİ FORUMDA 2. EL ALIŞ-VERİŞLERDE LÜTFEN İŞLEMLERİNİZİ BURADAN HALLEDİNİZ. BAŞKA PLATFORMA GEÇMEYİNİZ Kİ MEHMET YILMAZ DOLANDIRILMA OLDUĞU ZAMAN GEREKENİ YAPABİLSİN.
İsmini öğrenirse dava açabilirban dışında elinden başka ne gelir ?
Biraz zor telefon numarası onayı olsaydı forumda mesela sorun olmazdı diye düşünüyorum.İsmini öğrenirse dava açabilir
aracı lazım olursa bana haber ver. sen bana kodu at, arkadaş da parayı atsın.Forumda tam teşekkürlü troll dolandırıcı var . Dün de @Batuw adlı arkadaşı dolandırmış fakat adam çok değişik birisi ve acınası halde. Tek tek ss'lerle beraber anlatıcam.
Alıntıyı görüntüle
Steam kod istediğini uygun geldiğini söyleyip almak istediğini söyledi.
Alıntıyı görüntüle
Normal de önce para sonra kod şeklinde çalışıyorum fakat bu arkadaş çok samimi davrandığından ve uğraşmak istemediğimden kodu attım. Dolandırılmayı da hakettim, ama olay bu değil ''aracılı güvenilir'' biri ile yapsaydık kendine bir adam bulup onla beraber dolandıracaktı.
Şimdi en can alıcı kısıma gelelim. Arkadaşa forum ismini sorduğumda;
Alıntıyı görüntüle
@Batuw olduğunu söyledi ve batuw adlı arkadaşın steam hesabını attı. https://forum.donanimarsivi.com/kon...andiran-adam-adminlere-hakaret-ediyor.425895/
eğer böyle bir konu açmasaydı onun dolandırıcı sanıp iftira atmış olacaktım.
Sonuç olarak bu acınası veledi Allah'ından bulsun. 10 TL Steam cüzdan kod umrumda değil, sonuç olarak insanlara güvenmemi öğretti kendisine teşekkür ediyorum.