Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
Arkadaşlar da 2 sistem almıştım ilk çıktığı zamanlar şimdi t6 ultra aldım ama takamadım işlemcinin içinden çıkan aparatları takıyorum ama vida tutmuyor
Keşke takmadan videosunu izleseydiniz.Arkadaşlar da 2 sistem almıştım ilk çıktığı zamanlar şimdi t6 ultra aldım ama takamadım işlemcinin içinden çıkan aparatları takıyorum ama vida tutmuyor
O soğutucuyu mandallar yardımıyla takıyorsun, T6 Ultra vidalı değil ki. AM4 soket aparatını sökme. T6 Ultra'da 2 tane delik var, o delikleri AM4 soketteki 2 kancaya geçireceksin.
İzledim videoları zaten dediğim vida AM4 takıyorum ama vida boş dönüyor yağışnıyor anakarta çıkıyorKeşke takmadan videosunu izleseydiniz.
Alttaki plaka yerinde değil mi? O vidaları sökünce yerinden çıkabiliyor çünkü bu.İzledim videoları zaten dediğim vida AM4 takıyorum ama vida boş dönüyor yağışnıyor anakarta çıkıyor
Değil galibaAlttaki plaka yerinde değil mi? O vidaları sökünce yerinden çıkabiliyor çünkü bu.
Alıntıyı görüntüle
Nasıl çıkarıcamAlttaki plaka yerinde değil mi? O vidaları sökünce yerinden çıkabiliyor çünkü bu.
Alıntıyı görüntüle
bende bu 2 parça kayıp nereden temin edebilirim?Dediğim parçalar şunlar;
Alıntıyı görüntüle
Bu parçalardaki kancalar var ya, T6'daki delikleri bunlara geçireceksin.
Onu çıkartmayacaksın. O aparatın olması gerekiyor yoksa vida boşa döner dediğin gibi.Değil galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl çıkarıcam
bende bu 2 parça kayıp nereden temin edebilirim?
urun.n11.com
Ben stok işlemciyi çıkartırken o AM4 parçaları takılı değildi stok soğutucuyu çıkardım okadwr başka bir şey yapmadımOnu çıkartmayacaksın. O aparatın olması gerekiyor yoksa vida boşa döner dediğin gibi.
Şu şekil arkada durması gerek.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11
Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Şunun gibi ürünlerden alman gerek.
Sistemin içerisinden bu parçalar çıkmadı mı?Ben stok işlemciyi çıkartırken o AM4 parçaları takılı değildi stok soğutucuyu çıkardım okadwr başka bir şey yapmadım
İşlemcinin içinde o aparatlar ve vida vardı sadece plaka yoktu plaka şuan altta mı kaldı bilmiyorum anakartı mı çıkarmam gerekiyorSistemin içerisinden bu parçalar çıkmadı mı?
Kasanın arka kapağını aç, oraya düşmüştür hocam.İşlemcinin içinde o aparatlar ve vida vardı sadece plaka yoktu plaka şuan altta mı kaldı bilmiyorum anakartı mı çıkarmam gerekiyor