PS 4 Slim 500 GB 1850 TL alınır mı ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,206
Merhabalar ben bir PS 4 almayı düşünüyorum ve bugün şöyle bir ilana denk geldim; 1850 TL'ye 500 GB PS 4 Slim var tek kol var, içinde oyun yok ve 1 yıl mağaza garantisi varmış yani Sony Eurasia garantisi değil kaan dijital adında bir firmaya ait garantisi alınır mı sizce ? Ayrıca ilk konsolum olacak kendisi.

1800TL ucuz bi' fiyat.
Mağaza güven vermedi.

Merhabalar ben bir PS 4 almayı düşünüyorum ve bugün şöyle bir ilana denk geldim; 1850 TL'ye 500 GB PS 4 Slim var tek kol var, içinde oyun yok ve 1 yıl mağaza garantisi varmış yani Sony Eurasia garantisi değil kaan dijital adında bir firmaya ait garantisi alınır mı sizce ? Ayrıca ilk konsolum olacak kendisi.
Konsol sorunsuzsa baya ucuz fiyat. Alınır. Garantisi bence pek önemli değil bu fiyata hiç garanti olmasa da alınır zaten 😀

Fiyatı gayet uygun. Fakat gidip test edin öyle alın

Sorunu yoksa fiyat çok uygun.
Sorunu yokmuş adam TLOU 1 ve 2 bitirmek için aldığını söylüyor, zararına satıyorum diyor ve bende bu oyun için alıyorum çoğunlukla yani bir de pes fifa için. Satmak istersen satarsın diyor zarar etmeden.

Vay be bunu görünce 2 sene önce arkadaşıma ps4 pro 1900 TL'ye almıştık 1 haftalıktı daha adamın paraya ihtiyacı varmış yanında 5 6 tane oyun ve 2 kol vermişti.

Vay be bunu görünce 2 sene önce arkadaşıma ps4 pro 1900 TL'ye almıştık 1 haftalıktı daha adamın paraya ihtiyacı varmış yanında 5 6 tane de oyun vermişti.
Hocam bütçem biraz kısıtlı yani parayı kendim biriktirdim çalışarak yani bütçeyi arttırma gibi bir şansım yok, yaşım 18 altı. Tek sıkıntı bende oyun olmaması.

Hocam bütçem biraz kısıtlı yani parayı kendim biriktirdim çalışarak yani bütçeyi arttırma gibi bir şansım yok, yaşım 18 altı. Tek sıkıntı bende oyun olmaması.
Oyunları şöyle yapabilirsin illaki 1 tane oyun satın alırsın zaten cd şeklinde 2. Elden yakınında illaki ps kafe vardır. Oyunun değerince aldigin oyunu bitirdikçe takas edersin. Biz arkadaşla öyle yapıyorduk. Adam google girip en ucuz kaç tlden satildigina bakiyordu. Onunla ayni degerde veya yakin degerde olan baska oyunla takas ediyorduk. Sizde öyle yapın

Oyunları şöyle yapabilirsin illaki 1 tane oyun satın alırsın zaten cd şeklinde 2. Elden yakınında illaki ps kafe vardır. Oyunun değerince aldigin oyunu bitirdikçe takas edersin. Biz arkadaşla öyle yapıyorduk. Adam google girip en ucuz kaç tlden satildigina bakiyordu. Onunla ayni degerde veya yakin degerde olan baska oyunla takas ediyorduk. Sizde öyle yapın
Olabilir mantıklı gerçekten de. Mesela ben CD şeklinde aldığım oyunu ilk önce konsola mı yüklüyorum nasıl oluyor ? Öyle oluyorsa yükledikten sonra satarsam oyunu oyun hala benim konsolda olur mu ? Yani illa CD yi satmam mı gerekiyor ?

Olabilir mantıklı gerçekten de. Mesela ben CD şeklinde aldığım oyunu ilk önce konsola mı yüklüyorum nasıl oluyor ? Öyle oluyorsa yükledikten sonra satarsam oyunu oyun hala benim konsolda olur mu ? Yani illa CD yi satmam mı gerekiyor ?
Oyunu ps e kursaniz bile acilmasi icin cd gerekiyor diye biliyorum. O yüzden cdyi satarsaniz veya takas ederseniz yuklediginiz oyunu acamazsiniz. Para veremem oyunlara diyorsaniz ps4 unuzu kırdırıp korsan olarak da oynayabilirisniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,474
Üyeler
186,494
Son üye
karahan0
Geri