Efem1905
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 753
Şu anda 199 lira hepsiburada ilk siparişe özel 50 TL indirim ile 150 tl ye geliyor.
Kablolusunu mu 200e aldınKablosuzunu 200 e almıştım gayet iyi bir fare ama şuan pişmanım o zaman kablosuz 450 TL idi keşke bekleseydim kablosuz alsaydım
kanka zaten kablosuz aldım diyorsun ama kalbosuz almadığım için pişmanım diyorsunKablosuzunu 200 e almıştım gayet iyi bir fare ama şuan pişmanım o zaman kablosuz 450 TL idi keşke bekleseydim kablosuz alsaydım
Kablolusunu 200 e aldım yanlış yazmışım düzelteyimkanka zaten kablosuz aldım diyorsun ama kalbosuz almadığım için pişmanım diyorsun![]()
forum.donanimarsivi.com
Tuf m5 mi aorus m2 mi katar pro wirelles mi?Çok güzel fiyat.🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
Hepsi aynı sensöre sahip o yüzden kablosuz olmasından dolayı katar pro.Tuf m5 mi aorus m2 mi katar pro wirelles mi?
Tuf m5 yanında mousepad verdiği için düşünmüştüm.Hepsi aynı sensöre sahip o yüzden kablosuz olmasından dolayı katar pro.