4 senedir sevdiğim kıza sevdiğimi söylemeli miyim ?

Reaksiyon skoru
17
2017'de liseye başladığımda bizim sınıfta Arkadaşı olduğunu için gelen bi kızdan hoşlanmıştım arada sırada sınıfa geliyodu bende güzel kız diye bakıyordum zamanla tabi meslek lisesi olduğum için bölüm seçilicekti. ve kızla aynı bölümü seçip aynı sınıfa düştük tesadüfen ve kızı her gün görmeye başladım ilk aldırış etmedim hoşlanıyorum die. ama zamanla sevdiğimi anladım ama söyliyemedim araya korona girdi ve her gün kızı düşünmeye başladım sınıf grubundan fotoğraflarına felan bakıyordum işte 12 sınıfta sınavlar felan olmaya başladı o zamanlar görüyordum ama söylemedım şimdi aynı sınıftayız aramız bozulmasın die ama artık lise bitti sevdiğimi söylemeli miyim ?
❋Telefonla kıza çıkma teklifi et ?
❋Evine gidip çıkmasını bekleyip yüz yüze söyle ?
❋Kızın en yakın arkadaşı ara aramızı yapmasını iste
Buraya kısa kısa yazdım ama sabah uyanırken akşam yatarken günün her saati onu düşünüyorum.
değerli yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun. cevaplıyan herkeze teşekkür ederim..

Bence itiraf et. Ama telefondan itiraf etmen daha iyi olur bence.

O sana karşı bir şey hissetmiyorsa bu ilişki olmaz hocam :kizginpeepo::peeposad:
Reis söylemezsem hiç şansım olmıyıcak ben 2 seçeneğede kendimi hazırladım böyle kendime dert ediyorum her zaman düşünüyorum sürekli artık inceldiği yerden kopsun.

7 yıl oldu benim ki de. Söyleyemedim, korktum ama neden korktum biliyor musun? Üzülmesinden korktum, benden korkmasından korktum.
Üzülmesin diye üzüldüm, korkmasın diye korktum, söyleyemedim. Çocuktum belki ilk zamanlar ama sevdim hem de çok.
Sen yaşama bunları git söyle sonradan çok canın yanar.

Söyle demek kolay ama gene de söyle. Arkadaşını arayıp fikir alıp da söyleyebilirsin

Bence musaitmisin şu zamanda dışarı çıkmak istermisin diye sor evet derse (direkt değil) alıştıra alıştıra söylersin

Söyle demek kolay ama gene de söyle. Arkadaşını arayıp fikir alıp da söyleyebilirsin
Reis arkadaşına söylersem ona gidip söyleme ihtimali çok yüksek valla bende işin içinden çıkamadım o yüzden konu açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 yıl oldu benim ki de. Söyleyemedim, korktum ama neden korktum biliyor musun? Üzülmesinden korktum, benden korkmasından korktum.
Üzülmesin diye üzüldüm, korkmasın diye korktum, söyleyemedim. Çocuktum belki ilk zamanlar ama sevdim hem de çok.
Sen yaşama bunları git söyle sonradan çok canın yanar.
Reis bende ondan korkuyorum işte söylesem bi şansım olur ama söylemezsem ömür boyu bu pişmanlıkla yaşıyıcam keşke söyleseydım diyicem

Bence musaitmisin şu zamanda dışarı çıkmak istermisin diye sor evet derse (direkt değil) alıştıra alıştıra söylersin
Reis sadece okul ortamında konuşuyorduk şimdi ararsam çağırsam gelir mi gelmez mi bilmiyorumki

Bence itiraf et. Ama telefondan itiraf etmen daha iyi olur bence.
Reis telefondan itiraf etmeyi bende düşündüm ama tanıdığım kızlar ve foruma bununla ilgili konu açtım o hissiyatı geçiremezsin telefondan dediler

Reis telefondan itiraf etmeyi bende düşündüm ama tanıdığım kızlar ve foruma bununla ilgili konu açtım o hissiyatı geçiremezsin telefondan dediler
Bence telefondan arayıp itiraf et veya bir yerde buluşun orada alıştıra alıştıra söylesin (Kafe'de veya parkta)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri