Rıdvan4224
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
2017'de liseye başladığımda bizim sınıfta Arkadaşı olduğunu için gelen bi kızdan hoşlanmıştım arada sırada sınıfa geliyodu bende güzel kız diye bakıyordum zamanla tabi meslek lisesi olduğum için bölüm seçilicekti. ve kızla aynı bölümü seçip aynı sınıfa düştük tesadüfen ve kızı her gün görmeye başladım ilk aldırış etmedim hoşlanıyorum die. ama zamanla sevdiğimi anladım ama söyliyemedim araya korona girdi ve her gün kızı düşünmeye başladım sınıf grubundan fotoğraflarına felan bakıyordum işte 12 sınıfta sınavlar felan olmaya başladı o zamanlar görüyordum ama söylemedım şimdi aynı sınıftayız aramız bozulmasın die ama artık lise bitti sevdiğimi söylemeli miyim ?
❋Telefonla kıza çıkma teklifi et ?
❋Evine gidip çıkmasını bekleyip yüz yüze söyle ?
❋Kızın en yakın arkadaşı ara aramızı yapmasını iste
Buraya kısa kısa yazdım ama sabah uyanırken akşam yatarken günün her saati onu düşünüyorum.
değerli yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun. cevaplıyan herkeze teşekkür ederim..
❋Telefonla kıza çıkma teklifi et ?
❋Evine gidip çıkmasını bekleyip yüz yüze söyle ?
❋Kızın en yakın arkadaşı ara aramızı yapmasını iste
Buraya kısa kısa yazdım ama sabah uyanırken akşam yatarken günün her saati onu düşünüyorum.
değerli yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun. cevaplıyan herkeze teşekkür ederim..